Fenerbahçe Avrupa devi Fenerbahçeli yıldız için İstanbul'a geldi! İşte bonservis bedeli

Avrupa devi Fenerbahçeli yıldız için İstanbul'a geldi! İşte bonservis bedeli

13.07.2022 - 13:08 | Son Güncellenme:

Spor Toto Süper Lig'e iddialı bir giriş yapmak isteyen ve sezona Jorge Jesus'la başlayan Fenerbahçe'de transfer bombaları üst üste patladı. Gelenler olduğu kadar gidenlerin de olacağı sarı lacivertlilerde Avrupa devi görüşme yapmak için İstanbul'a geldi.

Avrupa devi Fenerbahçeli yıldız için İstanbula geldi İşte bonservis bedeli

Fenerbahçe'de transfer çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Yeni sezona Portekizli teknik adam Jorge Jesus'la başlayan sarı lacivertliler, Şampiyonlar Ligi ön eleme maçında Dinamo Kiev ile karşılaşacak.

Haberin Devamı

Şampiyonlar Ligi maçı öncesinde birçok hazırlık maçı yapan Jesus'un takımında transferlerde bitmek üzere. Fenerbahçe sırasıyla, Lincoln, Bruma, Emre Mor, Tiago Çukur, Joshua King ve Brezilyalı yıldız Willian Arao ile anlaşma sağladı.

Avrupa devi Fenerbahçeli yıldız için İstanbula geldi İşte bonservis bedeli

AYRILIKLAR YAŞANDI
Ayrıca Fenerbahçe Allahyar ve Ozan Tufan Hull City'e transfer oldu. Geçtiğimiz sezon Ozan'la birlikte kadro dışı bırakılan Mesut Özil'in de sözleşmesinin feshedilme aşamasında olduğu, Özil'in İstanbul'da kalıp Başakşehir'e imza atması bekleniyor.

MESUT ÖZİL'İN MENAJERİ İSTANBUL'A GELDİ
Konuyla ilgili Mesut Özil'in menajeri Erkut Söğüt, 'ABD'den bu iş için geldim. Benim için önemli olan tabii ki müvekkilim. Böyle günler bizim için önemli. Dünkü haberleri ben de gördüm. Yine bir örnek mesela. Tam bir bilgi olmayan, yetersiz bir bilgi olan ama hem Mesut'a hem kulübe zarar vermek isteyen birinin haber sızdırdığını görüyoruz. Her zaman görüyoruz. Belki bu kişiyi bir gün hep beraber bulacağız.' dedi.

Haberin Devamı

Avrupa devi Fenerbahçeli yıldız için İstanbula geldi İşte bonservis bedeli

Bu gelişmeler yaşanırken Fenerbahçe'de her an bir ayrılık daha yaşanabilir. Avrupa devi Napoli, Chelsea'ye transferi yakın olarak gösterilen Kalidou Koulibay'nin yerini doldurmak için harekete geçti. Sky Sports'ta yer alan haberde; İtalyan ekibinin, Senegalli futbolcu sonrası hedefinin Fenerbahçe forması giyen Kim Min Jae olduğu belirtildi. Napoli'nin, Güney Koreli savunma oyuncusu için sarı-lacivertlilerle görüştüğü aktarıldı.

Fenerbahçe'de gösterdiği performansla adından söz ettiren 25 yaşındaki savunma oyuncusunu, Fransa'dan Rennes de ciddi şekilde istiyor.

Avrupa devi Fenerbahçeli yıldız için İstanbula geldi İşte bonservis bedeli

GÖRÜŞME İÇİN İSTANBUL'DA
İtalyan basını, Napoli Sportif Direktörü Cristiano Giuntoli'nin Kim Min-Jae transferini bitirmek için İstanbul'da olduğunu duyurdu. Fenerbahçe'ye 15 Milyon euroluk teklif yapmaya hazırlanan Napoli'nin olumsuz bir cevap alması halinde Feyenoord'da forma giyen Marcos Senesi için görüşmelere başlayacağı iddia edildi. Fenerbahçe'ye geçen sezon başında transfer olan Kim Min Jae'nin, sarı-lacivertli kulüple sözleşmesi 2025 yılına kadar devam ediyor.