Konferans Ligi Ayoub El Kaabi: Yaklaştık ama bir maç kaldı!

Ayoub El Kaabi: Yaklaştık ama bir maç kaldı!

03.05.2024 - 00:57 | Son Güncellenme:

Olympiakos'un yıldızı Ayoub El Kaabi ve Panagiotis Retsos, Aston Villa maçından sonra konuştu.

Ayoub El Kaabi: Yaklaştık ama bir maç kaldı

UEFA Konferans Ligi Yarı Final ilk maçında Aston Villa'yı deplasmanda 4-2 mağlup eden Olympiakos'ta Panagiotis Retsos ile Ayoub El Kaabi açıklamalarda bulundu.

Haberin Devamı

Taraftarlara teşekkür eden Ayoub El Kaabi, "Öncelikle İngiltere'ye kadar gelen taraftarlarımıza teşekkür etmek istiyorum. İyi bir oyun oynadık, kazanabileceğimize inandık. Böyle bir şeyi başarmamıza yardımcı olan insanlara, takım arkadaşlarımıza, personelimize teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı.

Final için bir maçın daha kaldığını vurgulayan Ayoub El Kaabi, "Elbette bir maçımız daha var. İşimi en iyi şekilde yapabilmem için bana yardımcı olan herkese teşekkür etmek istiyorum. Geriye dört maç kaldı, sezonu iyi kapatmak için bu maçlar çok önemli ve ben her şeyi yapacağım. Yaklaştık ama bir maç kaldı. Biz bir takımız, bir aileyiz ve büyük bir konsantrasyonla hareket etmeliyiz" diye konuştu.

Haberin Devamı

Panagiotis Retsos açıklamasında, "Bu ilk yarı final, bir maçımız daha var. Büyük bir galibiyet, büyük bir sevinç, ne diyeceğimi bilemiyorum. Ama hala 90 dakikamız var, böyle bir takımın 10-15 dakika içinde neler yapabileceğini gördük. Onlar da harika bir takım ama biz neden Konferans Ligi'nde yarı finalde olduğumuzu, Aston Villa'ya neden dört gol attığımızı gösterdik. Umarım bu Karaiskakis'te de devam eder ve takımımızla finale kalırız. Halkımız bize büyük destek veriyor, onlara çok teşekkür ediyoruz, şimdi daha fazla insanın yanımızda olacağını biliyoruz ve bu harika bir deneyim olacak" dedi.