Galatasaray Bakambu'dan sonra Galatasaray'a bir transfer daha!

Bakambu'dan sonra Galatasaray'a bir transfer daha!

22.07.2023 - 11:00 | Son Güncellenme:

Galatasaray transferde Cedric Bakambu ile her konuda anlaşırken oyuncu ile İstanbul'da sözleşme imzalayacak. Sarı-kırmızılılar, Bakambu sonrası bir bombayı daha patlatıyor.

Bakambudan sonra Galatasaraya bir transfer daha

Galatasaray, forvet transferinde Mauro Icardi için gün sayıyor. Sarı-Kırmızılılar, yedek golcü için de Cedric Bakambu'yu gündemine almıştı.

Haberin Devamı

Özellikle gelecek sezon 3 kulvarda mücadele edecek olan Galatasaray’da teknik ekibin en çok istediği isimlerden biri Kongolu oyuncu olmuştu. Yapılan görüşmelerde ise sona gelindi.

BAE ekiplerinden Al-Nasr FC forması giyen Bakambu, sözleşmesini feshetmek adına kulübüyle her konuda anlaştı. Galatasaray cephesiyle ise yapılan görüşmelerde el sıkışıldı.

İstanbul’a gelecek 32 yaşındaki forvetin sözleşme detayları da belli oldu. Cim Bom ile 2 yıllık sözleşme imzalayacak olan Bakambu’nun, bu süre içerisinde toplam maliyetinin 4 milyon Euro’yu bulması bekleniyor.

UÇAKTA PANİK ANLARI
Süper Lig devinin transfer için anlaşma sağladığı Cedric Bakambu'nun dün 16.30'da İstanbul'da olması bekleniyordu. Kulübüyle birlikte Hollanda'da bulunan Cedric Bakambu'nun uçağında teknik arıza yaşandığı öğrenildi.

Haberin Devamı

Cedric Bakambu'nun uçağının burnunda yaşanan teknik arıza nedeniyle havalanamadığı ve itfaiye ekipleri ile birlikte sağlık görevlilerinin Kongolu oyuncuya yardım ettiği belirtildi.

KEREM'DE GERİ SAYIM
Bu arada Bakambu sonrasında, orta saha için de bir transferin açıklanmasına ramak kaldı. Alman ekibi Bayer Leverkusen’de görev yapan Kerem Demirbay da Türkiye’ye gelmek için geri sayıma geçti.

Leverkusen, transfere onay verirken, taraflar arasında sözleşme detayları görüşülüyor. Bu konudaki pürüzler de giderildikten sonra, Kerem Demirbay’ın hafta içinde Türkiye’ye geleceği belirtildi.

Bakambudan sonra Galatasaraya bir transfer daha