Diğer Bakan Kasapoğlu’ndan milli takıma ziyaret

Bakan Kasapoğlu’ndan milli takıma ziyaret

08.05.2021 - 07:01 | Son Güncellenme:

Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Avrupa Ampute Futbol Şampiyonası için Ankara’da kampa giren Ampute Futbol Milli Takımı’nı ziyaret etti.

Bakan Kasapoğlu’ndan milli takıma ziyaret

Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Avrupa Ampute Futbol Şampiyonası için Ankara’da kampa giren Ampute Futbol Milli Takımı’nı ziyaret ederek, Ampute Süper Lig, 1. Lig ve 2. Lig’de yer alan 35 kulübe bakanlık olarak destek verileceğini belirtti.
Konakladıkları otelde sporcularla bir araya gelen Bakan Kasapoğlu, çalışmalar hakkında sporculardan ve Milli Takım Teknik Direktörü Osman Çakmak’tan detaylı bilgi aldı. Spor faaliyetlerinin teşvik edilmesi amacıyla spor kulüplerine Gençlik ve Spor Bakanlığı olarak destek verdiklerini hatırlatan Gençlik ve Spor Bakanı, 35 kulübe maddi destek sağlayacaklarını açıkladı. Destekle alakalı çalışmada sona gelindiğini belirten Bakan Kasapoğlu, her daim sporcuların yanında olacaklarını vurguladı.
Avrupa Ampute Futbol Şampiyonası için milli takıma başarı dileklerini ileten Kasapoğlu, sporcularla hatıra fotoğrafı çektirdi.

Haberin Devamı