Futbol Balotelli'nin Süper Lig sözleri şaşırttı! Ronaldo'yu hedef aldı

Balotelli'nin Süper Lig sözleri şaşırttı! Ronaldo'yu hedef aldı

09.09.2023 - 07:00 | Son Güncellenme:

Süper Lig'de Adana Demirspor formasıyla fırtınalar estirdikten sonra takımdan ayrılan Mario Balotelli, İtalya ve Türkiye'yi karşılaştırdı. Öte yandan Ronaldo'nun Suudi Arabistan'a gitmesiyle ilgili dikkat çeken sözler sarf etti.

Balotellinin Süper Lig sözleri şaşırttı Ronaldoyu hedef aldı

Bir dönem Adana Demirspor forması giyen İtalyan forvet Mario Balotelli, Suudi Arabistan Ligi'ne transfer olan oyuncular hakkında konuştu.

Haberin Devamı

"SÜPER LİG, SERIE A'DAN DAHA İYİ"
"Geçen yıl birkaç Serie A maçı izledim ve dürüst olmak gerekirse izlerken Türkiye'deki maçlarla kafamda kıyaslama yaptım. Bugün Türk futbolunun seviyesi, İtalyan futbolunun seviyesinden daha yüksek. Serie A kötü bir lig değil ama diğer liglerin seviyesi yükseliyor."

"SİON'DA BAZI PROBLEMLERİM VAR"
"İtalya'ya geri dönmek mi, bilmiyorum. Futbol oynamak istiyorum. Şu anda Sion'da bazı problemlerim var ama bunlar çözülebilir."

'ÇİN'DEN GELEN TEKLİFİ REDDETTİM'
Kendisine 2019 yılında Çin'den büyük bir teklif geldiğini söyleyen Balotelli, "Çin'den gelen teklif reddedip Marsilya'da kalma kararı almıştım. Suudi Arabistan'dan gelen tekliflerden çok daha yüksek bir teklifti bu." dedi.

Haberin Devamı

"TABİİ Kİ PARA İÇİN GİDİYORLAR"
Cristiano Ronaldo'nun "Suudi Arabistan Ligi, Premier Lig ve diğer liglerin seviyesine gelecek" açıklamasını değerlendiren Balotelli, "O öyle düşünüyor olabilir ama bu mantıkla Çin Ligi'nin de dünyanın en iyi 5 liginden birisi olması gerekirdi. Suudi Arabistan'a giden oyuncuların oraya para için gitmediğini söylemek saçmalık. Daha az para alsalardı Suudi Arabistan'a giderler miydi?" sözlerini sarf etti.

Bonservisi İsviçre'nin Sion takımında bulunan 33 yaşındaki yıldız, geçtiğimiz sezon çıktığı 21 maçta 6 gol 1 asist kaydetti.

Yazarlar