Galatasaray Barcelona taraftarından Pena tepkisi: İkinci golde ne yaptı?

Barcelona taraftarından Pena tepkisi: İkinci golde ne yaptı?

15.01.2024 - 11:08 | Son Güncellenme:

Barcelona'nın Süper Kupa finalinde Real Madrid'e 4-1 yenilmesi sonrası taraftarlar kaleci Inaki Pena'nın performansından memnun kalmadı.

Barcelona taraftarından Pena tepkisi: İkinci golde ne yaptı

Arda Güler'li Real Madrid ile Barcelona finalde karşı karşıya geldi. İki ezeli rakibin mücadelesinde kazanan 4-1 ile Real Madrid oldu. Eski Galatasaraylı Inaki Pena'nın performansından taraftarlar memnun kalmadı.

Haberin Devamı

Madrid temsilcisi, 7 ve 10. dakikada Vinicius Junior'un golleriyle adeta dev finale 2-0 önde başladı. 33'te Robert Lewandowski farkı 1'e indirse de 39'de Vinicius penaltıda hata yapmadı ve ilk yarıdan hat-trick yaptı.

İkinci devrede de heyecan fırtınası yaşandı. Eflatun-Beyazlılar farkı açmak, Barça ise denge getirmek için oyuna ağırlığını koydu. Ancak 64'te Rodrygo fişi çeken ve maçın skorunu belirleyen golü attı: 4-1. 71'de ise Barcelona'da Ronald Araujo ikinci sarı karttan kırmızı kart gördü ve oyun dışında kaldı.

Bu sonuçla İspanya Süper Kupası'nı Real Madrid 13. kez müzesine götürdü. Katalan devi Barcelona ise bu kupayı daha önce 14 kez kaldırmıştı.

Barcelona taraftarından Pena tepkisi: İkinci golde ne yaptı

PENA'NIN HATALARI DİKKAT ÇEKTİ
Real Madrid'in ilk attığı golde Vinicius Jr. topu ayağından açmasına rağmen Barcelona kalecisi Inaki Pena kaleden çıkmadı. Topu süren Brezilyalı yıldız, kaleciyi çalımlayarak takımını öne geçiren golü attı.

Haberin Devamı

İkinci golde ise Pena'nın takım arkadaşı ile çarpıştığı görüntü tartışma görüntüsü oldu. Bazı Barcelonalı taraftarlar bu durumu eleştirdi. İşte bazı taraftarların sosyal medyada Pena'ya gösterdikleri tepkiler...

Barcelona taraftarından Pena tepkisi: İkinci golde ne yaptı

"İKİNCİ GOLDE NE YAPTI?"
"Maçın özetini sakince izliyorum ve birinin bana Inaki Pena'nın ikinci golde ne yaptığını açıklamasını istiyorum."

"Inaki Pena tipik bir süpürücü değil, topu kesmek için ileri gitmeye cesaret edemiyor ve Madridli oyuncu pas vererek bunu cezalandırdı. Pas verme konusunda iyi, bu yüzden bitti"

"VASAT BİR KALECİ OLDUĞUNU KANITLADI"
"Inaki Pena bugün vasat bir kaleci olduğunu kanıtladı, 24 yaşında ve oyundaki yüksek tempoyla Vinicius'u baskılayamazsınız, bugünkü performansı takımın performansıyla aynı doğrultudaydı. Kendini zafere adamış olan Marc birden fazlasını kurtarabilirdi"

"EN İYİ 10 KALECİ ARASINDA DEĞİL"
"Inaki Pena'nın maliyetinin ne kadar olmasını istiyorsunuz? Fena değil ama LaLiga'nın en iyi 10 kalecisi arasında bile değil"