Ümraniyespor Barcelona'dan Ümraniyespor'a! Maça çıkmadı

Barcelona'dan Ümraniyespor'a! Maça çıkmadı

16.09.2023 - 09:19 | Son Güncellenme:

Büyük umutlarla Barcelona'ya transfer olan Emre Demir daha sonra Fenerbahçe'nin yolunu tutmuştu. Genç futbolcu bu sezonu Ümraniyespor'da geçirecek.

Barcelonadan Ümraniyespora Maça çıkmadı

Yaz transfer döneminin son dakikalarında son transferlerini duyuran ekiplerden biri de Fenerbahçe oldu. Sarı-Lacivertli ekip Emre Demir’in sezon sonuna kadar Ümraniyespor’a kiralandığını duyurdu.

Haberin Devamı

SAMSUN'A KİRALANMIŞTI
Fenerbahçe, geçtiğimiz şubat ayında Emre Demir’i Samsunspor’a kiraladı. Haziran ayında kiralıktan dönen genç orta saha oyuncusu yeniden başka bir takıma kiralandı. Sarı-lacivertliler, Demir’in sezon sonuna kadar Ümraniyespor’a geçici transferini duyurdu.

BACELONA'DAN ÜMRANİYESPOR'A
Emre Demir, 2022 yazında 2 milyon Euro karşılığında Kayserispor’dan FC Barcelona Atletic’e transfer oldu. Rezerv takımda aradığını bulamayan genç futbolcunun bu yıl bedelsiz olarak Fenerbahçe’ye transfer olduğu açıklandı. Sarı-Lacivertli ekibe transfer olmasından birkaç gün sonra Samsunspor’a kiralanan Demir, Samsunspor’dan dönmesinin ardından ise geçici transfer ile Ümraniyespor’a katıldı.

BARCELONA'DA 2 MAÇTA 24 DAKİKA
Genç orta saha Emre Demir, FC Barcelona Atletic’te forma giydiği dönemde 2 resmi maçta 24 dakika süre aldı. 19 yaşındaki futbolcu bu maçlarda gol ve asiste ulaşamadı.

Haberin Devamı

FENERBAHÇE'DE MAÇA ÇIKMADI
Emre Demir, Fenerbahçe’ye katılmasının ardından Kanarya ile resmi maç şansı yakalayamadı. Samsunspor’da kiralık olduğu dönemde 2 maçta 18 dakika süre alan orta saha oyuncusu 1 kez fileleri havalandırmayı başardı.

KAYSERİ'DE PARLADI
Kayserispor altyapısında yetişen ve daha sonrasında A takıma alınan Emre Demir A takımda toplamda 38 maça çıktı. Sahada olduğu dakikalarda 4 kez fileleri havalandırmayı başaran 19 yaşındaki futbolcu 2 golün de asistini yapan isim oldu.

Barcelonadan Ümraniyespora Maça çıkmadı