İspanya La Liga Barcelonalı Oriol Romeu'dan transfere açık kapı! 'Bu sezon zordu'

Barcelonalı Oriol Romeu'dan transfere açık kapı! 'Bu sezon zordu'

10.04.2024 - 18:01 | Son Güncellenme:

Barcelona'da geleceği merak konusu olan Oriol Romeu, suskunluğunu bozdu. Yıldız futbolcu, geleceğine dair dikkat çeken ifadeler kullandı.

Barcelonalı Oriol Romeudan transfere açık kapı Bu sezon zordu

Beşiktaş'ın transfer listesinde yer alan ve gelecek sezon için anılan futbolcular arasında bulunan Oriol Romeu açıklamalarda bulundu.

Haberin Devamı

Barcelona'da zor bir sezon geçirdiğini belirten Oriol Romeu, "Bu sezon zordu. Kendimi kötü hissettiğim, oynamaktan hoşlanmadığım zamanlar oldu" açıklamasını yaptı.

Barcelona'daki geleceğine dair soruya Oriol Romeu, "Bu sezonu en iyi şekilde tamamlamak istiyorum. İçimde gelecek sezon keyif alacağıma dair bir his oluşursa, Barcelona için her şeyimi veririm. Şimdilik söyleyeceklerim bu. Kendime karşı dürüst olmam gerekiyor" cevabını verdi.

İspanyol basınında yer alan habere göre; Barcelona'da forma şansı bulmakta zorlanan 32 yaşındaki orta sahanın gelecek sezon takımdan ayrılmasına kesin gözüyle bakıldığı aktarıldı.

Oriol Romeu'nun eski takımı Girona'ya geri dönebileceği kaydedildi. Beşiktaş seçeneğinin şu an için düşük bir ihtimal olduğu vurgulandı.

Haberin Devamı

Oriol Romeu bu sezon Barcelona formasını 32 resmi maçta terletti. 32 yaşındaki orta saha bu karşılaşmalarda 1 asist üretti.

Yazarlar