Basaksehir Başakşehir transfer için teklif sundu! Emre Belözoğlu'na yeni dinamo

Başakşehir transfer için teklif sundu! Emre Belözoğlu'na yeni dinamo

06.07.2022 - 21:59 | Son Güncellenme:

Emre Belözoğlu yönetiminde gelecek sezon için transfer çalışmalarına hız veren Medipol Başakşehir'le ilgili sürpriz bir iddia ortaya atıldı. Turuncu-lacivertlilerin, Fransız orta sahayı kadrosuna katmak istediği öne sürüldü.

Başakşehir transfer için teklif sundu Emre Belözoğluna yeni dinamo

Süper Lig ekibi Medipol Başakşehir'de kurmaylar gelecek sezon transfer çalışmalarına hız verdi. Emre Belözoğlu'nun raporu doğrultusunda hareket eden İstanbul temsilcisinin gündemine sürpriz bir ismin geldiği iddia edildi.

Haberin Devamı

STOPERE ÜÇ TAKVİYE

Medipol Başakşehir'de savunma hattına 3 transfer birden yapıldı. Diables Noirs'ten Francis Nzaba, Lorient'ten Eren Karaağaç ve Waalvijk'ten Ahmed Touba ile transfer için anlaşma sağlandı. Medipol Başakşehir'in Ahmed Touba için 2 milyon euro bonservis bedeli ödeyeceği belirtildi.

ORTA SAHADA ÇİFTE İMZA

Emre Belözoğlu'nun transfer raporu doğrultusunda hareket eden kurmaylar, Esenler Erokspor'dan Alper Karaman ve Fatih Karagümrük'ten Lucas Biglia'yı da kadrosuna kattı. Medipol Başakşehir, Zaglebie Lubin'den ayrılan Patryk Szysz'le de transfer için anlaştı.

REMY CABELLA İDDİASI

Medipol Başakşehir'de tüm bu transfer gelişmeleri devam ederken flaş bir iddia ortaya atıldı. Foot Mercato'nun haberine göre; Süper Lig ekibi, Remy Cabella'yı transfer etmek için sözleşme teklifinde bulundu.

Haberin Devamı

Başakşehir transfer için teklif sundu Emre Belözoğluna yeni dinamo

BONSERVİSİNİ ELİNE ALDI

32 yaşındaki orta saha, Montpellier ile yeni sözleşme imzalamadı ve boşa çıktı. Remy Cabella geçtiğimiz sezon devre arasında Krasnodar'dan ayrıldı ve Montpellier ile imzaladı. Rusya ve Fransa'da toplam 23 müsabakada oynama şansı yakaladı. Fransız oyuncu rakip fileleri 4 kez havalandırdı ve takım arkadaşlarına 7 gol pası verdi.

On numaranın yanı sıra sağ ve sol kanatta da forma giyebilen Remy Cabella'nın güncel piyasa değeri 6 milyon 500 bin euro olarak gösteriliyor. Tecrübeli futbolcunun transfer hakkındaki kararını kısa sürede vereceği ve ilk tercihinin Serie A olduğu kaydedildi.