Galatasaray Basel'den Yusuf Demir kararı! Sözleşmesi sonlandırılıyor

Basel'den Yusuf Demir kararı! Sözleşmesi sonlandırılıyor

24.12.2023 - 16:13 | Son Güncellenme:

Basel'in Galatasaray'dan bir sezonluğuna kiraladığı Yusuf Demir'in geleceği için sürpriz bir gelişme yaşandı. İsviçre basını Basel'in Yusuf Demir kararını duyurdu.

Baselden Yusuf Demir kararı Sözleşmesi sonlandırılıyor

Galatasaray'ın büyük ümitlerle transfer ettiği ancak umduğunu bulamadığı Yusuf Demir, kiralık olarak gittiği Basel takımında da beklentilerin altında kaldı. Sarı-kırmızılılar Avusturya'nın Rapid Wien ekibinden 6 milyon avro bonservis bedeli karşılığında kadroya dahil ettiği oyuncuyu Ağustos ortasında Basel'e bir sezonluğuna kiralamıştı.

Haberin Devamı

PERFORMANSI YETERLİ OLMADI

Yusuf Demir Basel'de 9'u lig olmak üzere, toplamda 11 maçta forma giydi. 20 yaşındaki futbolcu bu maçlarda 1 gol, 1 asiste imza attı. Yeni takımında sakatlık sorunları da yaşayan oyuncunun genel durumu, mavi-kırmızılı ekibi tatmin etmedi.

Baselden Yusuf Demir kararı Sözleşmesi sonlandırılıyor

SÖZLEŞMESİ SONLANDIRILACAK

İsviçre basınında yer alan haberlere göre Basel, bir sezonluğuna Galatasaray'dan kiraladığı Yusuf Demir'in sözleşmesini erken sonlandırmayı düşünüyor. Futbolcunun potansiyelini tam olarak ortaya koyamadığı, kiralık sözleşmesinin erken sonlandırılmasının büyük bir olasılık olduğu bildirildi.

Basel yöneticisi David Degen'in geçtiğimiz günlerde kış ara transfer döneminde bazı düzenlemeler yapılacağını vurguladığı, Yusuf Demir'in bunlardan biri olması ve Avusturyalı oyuncunun sezonun ikinci yarısında artık Basel forması giymeyecek olmasının kuvvetle muhtemel olduğu belirtildi.

Haberin Devamı