Fenerbahçe Berisha'dan itiraf! 'Fenerbahçe'de mutlu değildim'

Berisha'dan itiraf! 'Fenerbahçe'de mutlu değildim'

15.09.2022 - 16:16 | Son Güncellenme:

Fenerbahçe'ye büyük umutlarla transfer edilen fakat beklentileri karşılayamayan Berisha Augsburg'a kiralanmıştı. Golcü futbolcu, sarı-lacivertli takımdan ayrılığıyla ilgili çok konuşulacak sözler sarf etti.

Berishadan itiraf Fenerbahçede mutlu değildim

Fenerbahçe'de beklentileri karşılayamayan ve Jorge Jesus'un gözünden düşen Mergim Berisha Augsburg'a kiralanmıştı. Yıldız futbolcu ayrılıkla ilgili çok konuşulacak sözler sarf etti.

Haberin Devamı

AUGSBURG'A KİRALANDI
Fenerbahçe'de Mergim Berisha transfer döneminde Augsburg'a kiralandı. Sarı-lacivertli takımdan yapılan açıklama şu şekilde: "Futbol A Takımımızın oyuncularından Mergim Berisha, kiralık olarak Bundesliga ekiplerinden Ausburg'a transfer olmuştur. Futbolcumuza yeni takımı ile başarılar dileriz."

BREMEN'E KARŞI ASİST
Augsburg'a imza attıktan sonra Bundesliga'da 2 maça ilk 11'de çıkan Mergim Berisha, son oynanan Werder Bremen maçında takımı adına galibiyeti getiren golün asistini yapmıştı.

Berishadan itiraf Fenerbahçede mutlu değildim

4 MİLYON EUROLUK OPSİYONU VAR
Augsburg, Mergim Berisha için Fenerbahçe'ye 300 bin euro kiralama ücreti öderken, oyuncunun 4 milyon euroluk da satın alma opsiyonu bulunuyor.

5 MİLYON EURO ÖDENDİ
Fenerbahçe, geçen sezon Berisha'yı RB Salzburg'tan 5 milyon Euro bonservis bedeli karşılığında kadrosuna katmıştı. Sarı-lacivertli forma altında şu ana kadar geçen sürede 32 maçta sahaya çıkan Alman futbolcu, rakip fileleri 8 kez havalandırdı.

Haberin Devamı

'HER ZAMAN HAYALİMDİ'
Berisha ayrılığıyla ilgili çok çarpıcı ifadeler kullandı. Ausburg'a imza atmasıyla ilgili olarak Alman basınına konuşan golcü isim şunları söyledi: "Bundesliga'da oynamak benim her zaman hayalimdi. Augsburg'a gelerek bunu gerçekleştirdim. Bunun için gururlu ve minnettarım"

Berishadan itiraf Fenerbahçede mutlu değildim

'FENERBAHÇE'DE MUTLU DEĞİLDİM'
Yeni sezon öncesi Fenerbahçe'ye Jorge Jesus'un gelmesiyle kadroda yer bulmakta zorlanan Alman futbolcu, "Fenerbahçe'de mutlu değildim. Ama Fenerbahçe'ye giderek kötü bir karar vermedim, bu adımımdan dolayı pişman olmadım. Çünkü orada da iyi deneyimler yaşadım. Yine de benim yapmak istediğim şey gayet açıktı" ifadelerini kullandı.

FENERBAHÇE'DE SADECE 16 DAKİKA OYNADI
24 yaşındaki forvet oyuncusu, bu sezon sadece 1 maçta süre aldı ve 16 dakika oynadı. Berisha daha önce FC Salzburg, Altach, Magdeburg ve LASK takımlarında oynamıştı.

Berishadan itiraf Fenerbahçede mutlu değildim

PİYASA DEĞERİ 6 MİLYON EURO
Mergim Berisha'nın Fenerbahçe ile olan sözleşmesi 30 Haziran 2025 tarihinde sona erecek. Alman oyuncuya Transfermarkt verilerine göre 6 milyon Euro değer biçiliyor.

NİŞANLISININ MESAJLARI GÜNDEM OLMUŞTU
Fenerbahçe'de bekleneni veremeyen Mergim Berisha'nın eski nişanlısı Vesa Vllasaliu, yıldız oyuncu hakkında Twitter hesabından ses getiren iddialarda bulunmuştu. Vllasaliu mesajında, "3 yıl ilişki, yaklaşık 2 yıl nişanlılık süreci, 1.5 yıl beraber yaşadık ve düğünümüze 2 ay kala beni evden attı, çünkü gerçekler ona ağır geldi" diye yazdı. Vesa ayrıca Berisha'nın maçtan bir gece önce geç saatte eve alkollü geldiğini de ileri sürdü.

Haberin Devamı

Berishadan itiraf Fenerbahçede mutlu değildim