Süper Lig Dolmabahçe'de zorlu randevu! Beşiktaş-Başakşehir maçı bu akşam saat kaçta hangi kanalda? Muhtemel 11'ler...

Dolmabahçe'de zorlu randevu! Beşiktaş-Başakşehir maçı bu akşam saat kaçta hangi kanalda? Muhtemel 11'ler...

12.09.2022 - 13:15 | Son Güncellenme:

Beşiktaş-Başakşehir maçı için geri sayım sürüyor. Süper Lig'de 6. hafta maçında Beşiktaş sahasında Süper Lig'de geride kalan haftalarda ortaya koyduğu oyun ile futbol otoritelerinden tam not alan Başakşehir'i konuk edecek. Geçtiğimiz sezon Emre Belözoğlu liderliğinde iyi bir grafik çizen ve yeni sezona iyi bir başlangıç yapan Başakşehir karşısında siyah beyazlılar yaptığı nokta transferler ve etkili oyun stili ile Başakşehir engelini geçmeye çalışacak. Peki Beşiktaş-Başakşehir maçı bu akşam saat kaçta hangi kanalda?

Dolmabahçede zorlu randevu Beşiktaş-Başakşehir maçı bu akşam saat kaçta hangi kanalda Muhtemel 11ler...

Süper Lig'de 6. hafta bugün oynanacak iki maçın ardından tamamlanacak. Süper Lig'de geride kalan 5 haftada 13 puan toplayan Siyah beyazlı takım çıktığı 5 müsabakanın 4'ünden galip ayrılırken bir maçta ise sahadan beraberlikle ayrıldı. Konuk Başakşehir ise çıktığı dört müsabakanın 3'ünü kazandı birinde ise sahadan beraberlikle ayrıldı. Bir haftayı bay geçen Başakşehir 10 puan topladı. İyi futbol ile öne çıkan iki takımın mücadelesi bu akşam nefesleri kesecek. Peki Beşiktaş-Başakşehir maçı bu akşam saat kaçta hangi kanalda?

Haberin Devamı

BEŞİKTAŞ-BAŞAKŞEHİR MAÇI NE ZAMAN SAAT KAÇTA HANGİ KANALDA?

Beşiktaş-Başakşehir maçı bu akşam saat 19:00'da başlayacak. Vodafone Park'ta oynanacak müsabakayı Halil Umut Meler yönetecek. Mücadele beIN SPORTS 1 HD ekranından yayımlanacak.

BEŞİKTAŞ-BAŞAKŞEHİR MAÇI MUHTEMEL 11'LER!

Beşiktaş: Emre Bilgin, Rosier, Necip Uysal, Saiss, Masuaku, Gedson, Salih Uçan, Kerem Atakan Kesgin, Muleka, N'Koudou, Weghorst

Başakşehir: Volkan Babacan, Caiçara, Duarte, Ndayishimiye, Lima, Biglia, Mahmut Tekdemir, Berkay Özcan, Serdar Gürler, Chouiar, Okaka