Futbol Beşiktaş transfer haberleri futbol

Beşiktaş transfer haberleri futbol

09.08.2013 - 09:57 | Son Güncellenme:

Beşiktaş transfer haberleri futbol Beşiktaş futbol transfer haberleri, transferde son dakika gelişmeleri, futbolda bomba transferler.

Beşiktaş transfer haberleri futbol

Beşiktaş transfer haberleri

Haberin Devamı

Sol beke aday çok!

Son kartal Holebas

Sambacının evi hazır

Sol beke aday çok!

Beşiktaş bir sol bek alacak. Bunun gizli bir yanı yok artık ancak herkes siyah-beyazlı takımın kimi transfer edeceğini merak ediyor. Şimdiye dek 9 transfer gerçekleştiren Beşiktaş sol bek mevkisi için ince eliyor sık dokuyor. Bunun nedeni ise aday enflasyonu… Braga’lı Elderson, Manchester United’lı Büttner, Internacional’lı Fabricio, Milan’lı Antonini ve Olympiakos’lu Holebas menajerlerin önerdiği isimler arasında ön plana çıkanlar. Son olarak gündeme gelen Malaga’lı Eliseu ile bu liste daha da kalabalıklaştı.


BİLİC TEK TEK İNCELİYOR

En doğru kararı vermek isteyen teknik direktör Slaven Bilic listedeki futbolcuların geçmiş maçlarına ait kasetleri izliyor. Bilic, özel bir ‘socuting’ sistemi ile bu futbolcuların koşu ve verimli koşu mesafelerini, diripling sayılarını, hücumda ve savunmada kalma sürelerini, pas yüzdelerini, top kazanma ve kaptırma istatistiklerini tarıyor. Hırvat teknik adam böylece Beşiktaş için en doğru ismi bulmaya çalışıyor.

Yönetim ise işin mali yanını takip ediyor. Siyah-beyazlı kurmayların asıl amacı, sol beki kiralık bir isimle doldurarak yapılacak yıldız transferine daha fazla kaynak ayırabilmek. Çünkü hem başkan Fikret Orman hem de futbol direktörü Önder Özen, mevcut 6+0+4 yabancı sisteminde bu bölgede yerli bir isim kullanılmasını tercih ediyor. Bir başka deyişle sol bekin asıl sahibi İsmail Köybaşı sakatlıktan dönene kadar bu mevkiye geçici ve ucuz bir formül arıyorlar.

Haberin Devamı

Son kartal Holebas

Beşiktaş yeni transferini Yunanistan'dan seçti. Uzun süredir gündemde olan sol bek transferi için yoğun mesai harcayan siyah-beyazlı yöneticiler futbol direktörü Önder Özen ve teknik direktör Slaven Bilic'in raporu doğrultusunda Olimpiakos'ta oynayan Jose Holebas ile görüşmelere başlayarak anlaşma sağladı. 29 yaşındaki futbolcu için kulübü ile yapılan görüşmelerde 2 milyon euro'luk bonservis bedelinde uzlaşma sağlanırken, ödemeler konusundaki ufak pürüzlerin önümüzdeki günlerde çözülerek sözleşme imzalanması bekleniyor.

Haberin Devamı

EN İYİ SOL BEKLERDEN BİRİSİ

Yunan yıldızın ise Beşiktaş'ın 2 yıllık sözleşme teklifine evet dediği belirtiliyor. Almanya doğumlu olan futbolcu 2011 yılında Yunanistan vatandaşlığına geçerek milli takıma seçildi. Holebas, otoriteler tarafından Yunanistan'ın en iyi sol bekleri arasında gösteriliyor. 2010 yılında Almanya'nın 1860 Münih takımından Olympiakos'a transfer olan tecrübeli futbolcu, takımıyla Avrupa kupalarında da boy gösterdi. Olympiakos taraftarlarının sevgilisi olan Holebas'ın transfer olması durumunda taraftarların nasıl tepki göstereceği merak konusu.

Sambacının evi hazır

Beşiktaş yönetimi, dünyaca ünlü Brezilyalı yıldız Ronaldinho'dan vazgeçmiyor. İstanbul'da yapılan son görüşmelerin ardından transferi ocak ayına kadar rafa kaldırılan sambacı için yönetim, Ronaldinho'nun giyeceği formadan oturacağı villaya kadar her şeyi hazır etti. Olcay Şahan geçen sezon giydiği 10 numaralı formayı Ronaldinho'ya vermeye hazır olduğunu ifade ederken, asıl bomba ise hazırlanan villa. Dragos sırtlarında muhteşem deniz manzarası bulunan villanın anlaşmasının yapıldığı belirtildi.

'PARAYI SEÇERSE ATLETİCO'DA KALMAZ'

Haberin Devamı

Öte yandan Beşiktaş'ın transfer gündeminde bir numarada yer alan Ronaldinho ile ilgili açıklamalara her gün bir yenisi ekleniyor. Taraftarı heyecanlandıracak ilk açıklamayı Atletico Mineiro'nun futbol direktörü Eduard Maluf yaptı. Brezilya ekibinin teknik direktörü Cuca, "O, benim takımımın vazgeçilmez ismi, gitmesini istemiyorum" dese de futbol direktörü Maluf, "Ronaldinho eğer parayı seçerse A.Mineiro'da kalmayacaktır" ifadesini kullandı. Beşiktaş'ın teklifinin, Atletico'nun 3 katı olduğu öğrenildi.