Beşiktaş Beşiktaş transfer haberleri futbol

Beşiktaş transfer haberleri futbol

03.02.2014 - 10:30 | Son Güncellenme:

Beşiktaş transfer haberleri, transferde son dakika gelişmeleri, futbolda bomba transferler. Transferde hareketli saatler yaşanıyor. İşte Beşiktaş ile adı geçen futbolcular...

Beşiktaş transfer haberleri futbol

Beşiktaş transfer haberleri futbol

Haberin Devamı

Cenk Tosun bombası

'Stoper mi kalmadı'

Efsane geri dönüyor!
Cenk Tosun bombası
Beşiktaş, ara transfer döneminin bitmesine saatler kalan Gaziantepsporlu Cenk Tosun'un transferini bitirdi. Ancak genç golcünün bu sezon değil, gelecek sezondan itibaren siyah-beyazlı formayı giyeceği açıklandı

Müjdeli haber Gaziantep Başkanı İbrahim Kızıl'ın aynı zamanda kardeşi olan eski yönetici Mehmet Kızıl'dan geldi. Kızıl, dün gece yarısı twitter'dan yayınladığı mesajda "Gaziantepspor'la Beşiktaş sezon sonu için el sıkıştı. Beşiktaş kendine yakışanı yaptı. Cenk, sezon sonu Beşiktaş'ta olacak" ifadelerini kullandı. Cenk'in babası Şenol Tosun'un bugün Beşiktaşlı yöneticilerle bir araya gelip transferi resmiyete dökeceği öğrenildi.

Haberin Devamı

'Stoper mi kalmadı'
Dany transferine tepki gösteren yöneticiler, meselenin iyi futbolcu olup olmadığı değil, prestij ve marka değeri olduğunu söyledi,“Bu transferle bir camia, başka bir camiaya ezdirilmiştir. Başka stoper mi kalmadı da Dany’yi aldık” dediler
Ezeli rakibi Galatasaray’dan Dany’yi alarak stoper sorununu çözdüğünü düşünen Beşiktaş’ta, Başkan
Fikret Orman dışındaki tüm yöneticiler bu transfere karşı durdu. Siyah-beyazlı idareciler, Dany’nin iyi futbolcu olup olmadığını tartışmadığını dile getirerek, “Önemli olan, Beşiktaş’ın prestiji, ismi ve marka değeridir” ifadelerini kullandı.
Bu transferle bir camianın başka bir camiaya ezdirildiğini dile getiren yönetimin, Başkan Fikret Orman’a, “Tabii ki Önder Özen ve Slaven Bilic’in işine karışmak doğru değil ama sen başkansın. Gerektiği zaman masaya yumruğunu vuracaksın. Başka stoper mi kalmadı da gittik Dany’yi aldık” diye Fikret Orman’a karşı tavır aldılar.
Yöneticileri dinleyen siyah - beyazlı kulübün başkanı ise, “Biz yönetim olarak futbolu Önder Özen’e teslim ettik. Kaldı ki hocamız bu oyuncuyu çok istiyor. Dany’nin bize katkı sağlayacağını düşünüyorlar” yanıtını verdi.
Öte yandan Beşiktaş İzleme Komitesi’nin, Galatasaray’a gitmeden önce Dany’yi siyah - beyazlı yönetime önerdiği ortaya çıktı. Bu oyuncunun tüm maçlarını çıplak gözle bir sene izleyen İzleme Komitesi’nin tüm ısrarlarına rağmen, dönemin teknik direktörü Samet Aybaba bu oyuncuyu reddetmişti. Dany’nin Galatasaray’a gitmesi üzerine, siyah - beyazlı kulüpte, Dany’yi kaptırdıkları için ufak bir kriz yaşanmıştı. Beşiktaş Yönetimi, bu oyuncunun iyi performans sergilemesi halinde, 1 milyon 800 bin euro vererek Samet Aybaba’nın istemediği Dany’yi, bir kaç senelik bir gecikmeden sonra kadrosuna katabilecek.
Efsane geri dönüyor!
Siyah-beyazlı formayı 11 sene boyunca terleten İbrahim Üzülmez, yuvasına dönüyor!
Beşiktaş’ta sportif direktör Önder Özen’in daha çok transferlerle ilgilenmesi nedeniyle İbrahim Üzülmez’in Slaven Bilic’in yardımcısı olarak işe başlayabileceği öğrenildi. Siyah-beyazlı takımda 11 sene forma giyen Üzülmez sezon başında da yardımcı hoca olarak gündeme gelmişti. İbrahim Toraman ile kavga ettiği için futbol hayatı erken biten Üzülmez’i başkan Fikret Orman’ın çok sevdiği biliniyor.

Yazarlar