Beşiktaş Beşiktaş yeni yıldızını Borussia Dortmund'da buldu! Fernando Santos yönetimle görüştü

Beşiktaş yeni yıldızını Borussia Dortmund'da buldu! Fernando Santos yönetimle görüştü

17.03.2024 - 18:00 | Son Güncellenme:

Beşiktaş'ta kurmaylar gelecek sezon adına transfer çalışmalarını hızlandırdı. Siyah-beyazlıların, Borussia Dortmund ile sözleşmesi sezon sonunda bitecek 28 yaşındaki yıldızı renklerine bağlamak istediği iddia edildi.

Beşiktaş yeni yıldızını Borussia Dortmundda buldu Fernando Santos yönetimle görüştü

Fernando Santos yönetimindeki Beşiktaş'ta idareciler gelecek sezon için transfer çalışmalarına başladı. Süper Lig devinin, Bundesliga temsilcisi Borussia Dortmund ile sözleşmesi sezon sonunda bitecek tecrübeli futbolcuyu kadrosuna katmak istediği iddia edildi.

Haberin Devamı

Beşiktaş'ın gündemindeki yıldız futbolcuyla kısa süre içerisinde temasa geçmesinin beklendiği belirtildi. Takvim'in haberine göre; Onur Bulut ve Jonas Svensson'un performansından memnun olmayan Fernando Santos, yönetimle görüştü. Fernando Santos'un gelecek sezon için bir sağ bek transferi istediği kaydedildi.

Beşiktaş'ta idarecilerin bu görüşmenin ardından Marius Wolf'u gündemine aldığı aktarıldı. Siyah-beyazlıların, Borussia Dortmund ile sözleşmesi sezon sonunda bitecek yıldız futbolcunun menajeriyle önümüzdeki günlerde temasa geçeceği vurgulandı.

Marius Wolf bu sezon Borussia Dortmund'da 22 maça çıktı. 28 yaşındaki sağ bek bu müsabakalarda 1074 dakika sahada kaldı ve 1 asist üretti.

Alman futbolcunun Borussia Dortmund ile olan sözleşmesi sezon sonunda bitecek. Marius Wolf'un güncel piyasa değeri 6 milyon 500 bin euro.

Haberin Devamı

Einberg altyapısında yetişen Marius Wolf daha sonra TSV Mönchröden, Deutsch-Tschechische Fußballschule, Nürnberg, 1860 Münih, Hannover ve Eintracht Frankfurt'da oynadı. Borussia Dortmund, 2018-2019 sezonu başında 5 milyon euro karşılığında tecrübeli sağ beki renklerine bağladı. Marius Wolf bir süre Hertha Berlin ve Köln'de kiralık olarak forma giydi.

Yazarlar