Beşiktaş Beşiktaş'a dünya yıldızı önerildi! Transferde Avrupa Şampiyonası etkisi

Beşiktaş'a dünya yıldızı önerildi! Transferde Avrupa Şampiyonası etkisi

25.01.2024 - 18:30 | Son Güncellenme:

Fernando Santos ile Samet Aybaba'nın raporu doğrultusunda transferde hareket eden Beşiktaş'ın gündemine sürpriz bir ismin geldiği öğrenildi. Siyah-beyazlılara önerilen yıldız futbolcunun, EURO 2024 nedeniyle Avrupa'ya dönmeye sıcak baktığı kaydedildi.

Beşiktaşa dünya yıldızı önerildi Transferde Avrupa Şampiyonası etkisi

Beşiktaş'ta kurmayların ara transfer dönemi için çalışmalarına hız verdiği süreçte sürpriz bir adayın gündeme geldiği aktarıldı. Siyah-beyazlılara, MLS'te forma giyen dünyaca ünlü futbolcunun önerildiği belirtildi.

Haberin Devamı

Fanatik'in haberine göre; Beşiktaş'a menajerler aracılığıyla Federico Bernardeschi'nin önerildiği vurgulandı. 2024 Avrupa Şampiyonası'nda İtalya Milli Takımı forması giymek isteyen Federico Bernardeschi'nin Luciano Spaletti ile görüştüğü kaydedildi.

Luciano Spaletti'nin 2024 Avrupa Şampiyonası listesinde yer almak isteyen Federico Bernardeschi'nin Avrupa'ya dönmek istediği belirtildi. Yıldız futbolcunun yarım dönemde başarılı bir performans göstererek EURO 2024 kadrosuna dahil edilmeyi planladığı aktarıldı.

Federico Bernardeschi transferinde Beşiktaş idarecilerinin vereceği kararın beklendiği ifade edildi. MLS ekibi Toronto ile olan sözleşmesi 31 Aralık 2026'da sona erecek İtalyan yıldızın güncel piyasa değeri 5 milyon euro.

Haberin Devamı

Fiorentina altyapısında futbola başlayan Federico Bernardeschi daha sonra Crotone ve Juventus'ta da oynadı. İtalya Milli Takımı'nda 39 maça çıkan Federico Bernardeschi, 6 gol sevinci yaşadı.

Yazarlar