Beşiktaş Beşiktaş'ı 'Kaboul' edecek mi?

Beşiktaş'ı 'Kaboul' edecek mi?

18.12.2014 - 11:33 | Son Güncellenme:

Kartal sezon başında istediği Fransız stoperi Youness Kaboul'u devre arasında almak için Tottenham’la temasa geçti

Beşiktaşı Kaboul edecek mi

Avrupa Ligi’nde Beşiktaş’a karşı görev yapan Kaboul’un de Türkiye’ye sıcak baktığı belirtildi.

Haberin Devamı

Yarıştığı 3 kulvarda da zirveye hükmeden Beşiktaş, uzun ve zorlu maratonda kadrosunu güçlendirmek istiyor. Hücumdaki sorunları Demba Ba’nın gelişi ile çözen Kartal, savunmada ise ‘sert’ bir oyuncuya ihtiyaç duyuyor. Sağ bek arayışlarını sürdüren Siyah-Beyazlılar, asıl hamleyi stoper mevkiinde yapmaya hazırlanıyor. Beşiktaş teknik heyetinin ve yönetiminin kafasındaki isim ise Tottenham’ın tecrübeli oyuncusu Youness Kaboul... Sezon başında 28 yaşındaki Fransız stoperi isteyen Kartal, olumlu yanıt alamamıştı.

ADA’DA ŞANS BULAMIYOR

Ancak aradan geçen zaman çok şeyi değiştirdi... Kaboul, Ada ekibinde yeteri kadar şans bulamadı ve ligde 11, Avrupa’da ise sadece 2 maçta oynadı. Beşiktaş ise Avrupa’da ve ligde sergilediği futbolla her kesimin beğenisini topladı. O Kartal’a hayran kalan isimlerden biri de Fransız oyuncu oldu... Kaboul, Olimpiyat’ta Beşiktaş’ın Tottenham’ı 1-0 yendiği maçtan sonra fikrini değiştirdi. 90 dakika boyunca sahada kalan tecrübeli yıldızın, Kartal’a yeşil ışık yaktığı, Ada ekibinin de cazip bir teklif gelmesi durumunda Kaboul’u satabileceği belirtildi.

Haberin Devamı

MEXES DE LiSTEDE

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman ile dış ilişkiler sorumlusu Erdal Torunoğulları, bir süredir yurt dışında futbolcu bakıyordu. Bu ikilinin izlediği isimler arasında Milan’ın tecrübeli stoperi Philippe Mexes de var... Franco’nun yanına tecrübeli bir savunmacı almak isteyen Beşiktaş Yönetimi, Mexes’in sezon sonunda bitecek olan sözleşmesini de transfer görüşmelerinde koz olarak kullanacak.

(Habertürk)

Yazarlar