Beşiktaş Beşiktaş'ın yeni transferinde Bernard Mensah etkisi!

Beşiktaş'ın yeni transferinde Bernard Mensah etkisi!

15.07.2023 - 07:00 | Son Güncellenme:

Transfer çalışmalarını sürdüren Beşiktaş, yıldız oyuncuyu kadrosuna katmaya hazırlanırken sağlanan anlaşmada Bernard Mensah'ın olumlu referansının etken olduğu ortaya çıktı.

Beşiktaşın yeni transferinde Bernard Mensah etkisi

Beşiktaş, transfer çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor. Siyah-Beyazlılar, bir süredir gündeminde olan yıldız oyuncu ile anlaşma sağladı. Transferde etken ismin Bernard Mensah olduğu ortaya çıktı.

Haberin Devamı

BEŞİKTAŞ DÖNEMİ ÇOK İYİ GEÇMEMİŞTİ

Beşiktaş, 2020-21 sezonunun başında Kayserispor'dan Bernard Mensah'ı kiralık olarak kadrosuna katmıştı. Siyah-Beyazlılar'ın bu anlaşma kapsamında 4.5 milyon Euro'luk bir satın alma opsiyonu bulunuyordu.

2020-21 sezonunda Beşiktaş ile toplam 35 maça çıkan Bernard Mensah; 4 gol, 1 asistlik skor katkısı sağladı. Toplamda 15 maça çıkan Ganalı oyuncunun satın alma opsiyonu kullanılmazdı ve Kayserispor'a döndü.

Beşiktaşın yeni transferinde Bernard Mensah etkisi

TRANSFERDE ETKEN OLDU

Beşiktaş'a transfer olduğu dönemde, "Beşiktaş gibi büyük bir kulüpte olmak çok güzel bir şey. Böyle bir kulübün parçası olmak gurur verici. Buraya gelmek her zaman hayalimdi. Bana olan ilgi de doğru yerde bulunduğumu gösteriyor" ifadelerini kullanan Bernard Mensah, takımdan ayrılmış olsa da bu kez Siyah-Beyazlılar adına bir başka transferin önünü açan isim oldu.

Haberin Devamı

Bernard Mensah, vatandaşının Beşiktaş konusunda kendisiyle yaptığı görüşmelerde olumlu söylemleriyle transferin önünü açtı.

Beşiktaşın yeni transferinde Bernard Mensah etkisi

AMARTEY'E OLUMLU REFERANS

Beşiktaş, Leicester City ile sona eren sözleşmesi sonrası boşta bulunan Daniel Amartey ile anlaşma sağladı. Ganalı oyuncu, Beşiktaş hakkında Bernard Mensah ile görüşme gerçekleştirdi. İkilinin iki kez telefonda konuştukları öğrenildi.

Bu görüşmelerde Bernard Mensah, vatandaşı Daniel Amartey'e Beşiktaş hakkında olumlu referans sundu. Siyah-Beyazlılar hakkında olumlu söylemlerde bulunan Mensah, vatandaşının kararında da olumlu bir etki yarattı.

Beşiktaşın yeni transferinde Bernard Mensah etkisi

Yazarlar