Beşiktaş Beşiktaş'ta Aboubakar pişmanlığı! Taraftar ayaklandı

Beşiktaş'ta Aboubakar pişmanlığı! Taraftar ayaklandı

03.03.2022 - 12:11 | Son Güncellenme:

Beşiktaş'ın Türkiye Kupası'nda Yukatel Kayserispor'a elenmesi siyah-beyazlı taraftarları çileden çıkarttı. Batshuayi'nin gollük pozisyonlarını cömertçe harcaması Belçikalı futbolcuya tepki seslerini iyice yükseltti. Batshuayi'nin performansından memnun olmayan taraftarlar Aboubakar'ın yeniden takıma kazandırılmasını istedi.

Beşiktaşta Aboubakar pişmanlığı Taraftar ayaklandı

Beşiktaş'ın Türkiye Kupası çeyrek final mücadelesinde Yukatel Kayserispor'a 2-1 kaybedip elenmesi siyah-beyazlı taraftarların tepkisine sebep oldu.

Haberin Devamı

Michy Batshuayi'nin performansından memnun olmayan taraftarlar Aboubakar'ın geri gelmesini istedi. Abobukar'ın yerine transfer olan Michy Batshuayi'nin gol yollarında etkisiz oluşu Beşiktaş'ın da gerilemesine bir sebep olarak görülüyor.

SOSYAL MEDYADAN TEPKİ YAĞDI

Kayserispor maçında da yakaladığı fırsatları değerlendiremeyen Batshuayi'ye sosyal medyadan binlerce tepki mesajı yağdı. Vincent Aboubakar Twitter'da trendlere girdi. Birçok Beşiktaşlı taraftar onunla ilgili özlemlerini dile getirip, Batshuayi'ye tepki gösterdi.

9 GOL, 4 ASİSTLİK PERFORMANS

Beşiktaş'tan sezon başı ayrılıp Suudi Arabistan'ın Al Nassr takımına imza atan Kamerunlu golcü performansı ile takımının vazgeçilmezleri arasına girdi. Bu sezon Al Nassr formasıyla 19 maça çıkan golcü forvet 9 gol 4 asistlik bir performans ortaya koydu. 

Haberin Devamı

Aboubakar geçen sezon Beşiktaş'ın çifte kupa kazanmasında Ghezzal ile birlikte önemli rol oynadı.