Beşiktaş Beşiktaş'ta derbiden sonra flaş karar! 2 yıldız...

Beşiktaş'ta derbiden sonra flaş karar! 2 yıldız...

09.05.2016 - 10:48 | Son Güncellenme:

Shakhtar Donetskli Marlos ve Rakitsky'yi Sevilla karşısında izleyerek çok beğenen Fikret Orman'ın, iki oyuncuya Beşiktaş forması giydireceği öne sürüldü.

Beşiktaşta derbiden sonra flaş karar 2 yıldız...

Onur Dinçer - Skorer Dış Haberler

Haberin Devamı

Galatasaray'ı devirerek şampiyonluk yolunda dev bir adım atan Kara Kartal'ın, gelecek sezonun kadrosunu kurmak için de çalışmalara başladığı ortaya çıktı.

Beşiktaş'ın Shakhtar Donetskli iki futbolcuyu transfer etmek üzere olduğu iddia edildi. Ukrayna'dan Telegraf'ın iddiasına göre siyah- beyazlılar, teknik direktör Mircea Lucescu'nun öğrencileri Yaroslav Rakitsky ile Marlos'u kadrosuna katmak istiyor.

Takımın Brezilyalı kanat oyuncusu Marlos ile Ukraynalı stoperi Rakitsy'nin, Beşiktaşlı gözlemciler tarafından son dönemde bir çok maçta takip edildiği, Shakhtar'ın Sevilla ile oynadığı Avrupa Ligi maçında ise bizzat Beşiktaş Başkanı Fikret Orman'ın bu oyuncuları izlediği öne sürüldü.

Transferi bitirmeye gidiyor

Haberin Devamı

Bu maçta her ikisi de ilk 11'de görev yapan oyuncuların performansını beğenen Orman'ın, Marlos ve Rakitsky ile ilgili olumlu izlenimle karşılaşmadan ayrıldığı ifade edildi. Fikret Orman'ın önümüzdeki günlerde Ukrayna'ya giderek Shakhtarlı yöneticiler ve oyuncuların menajerleriyle bir araya geleceği ve transfer görüşmesi gerçekleştireceği belirtildi.

Bonservis pazarlığı yapılacak

Savunmanın ortasında görev yapan ve Ukrayna Milli Takımı forması da giyen 26 yaşındaki Yaroslav Rakitsky'nin kulübüyle 2018'e kadar sözleşmesi bulunuyor ve bonservis bedeli 10 milyon euro olarak değerlendiriliyor. Sağ ve sol kanatta görev yapan 27 yaşındaki Marlos'un kontratı ise 2019'a dek sürüyor ve bonservis değeri yaklaşık olarak 8 milyon euro gösteriliyor.