Beşiktaş Beşiktaş'ta Ersin Destanoğlu'na resmi transfer teklifi! Tarihe geçecek

Beşiktaş'ta Ersin Destanoğlu'na resmi transfer teklifi! Tarihe geçecek

12.06.2022 - 18:00 | Son Güncellenme:

Rıdvan Yılmaz için Eintracht Frankfurt'la anlaşma sağlayan Beşiktaş'ta flaş bir gelişme yaşandı. Siyah-beyazlıların genç file bekçisi Ersin Destanoğlu için sürpriz bir transfer teklifi geldi. Beşiktaş, 21 yaşındaki oyuncunun transferine izin verirse bir ilk gerçekleşecek. İşte detaylar...

Beşiktaşta Ersin Destanoğluna resmi transfer teklifi Tarihe geçecek

Beşiktaş'ta forma giyen genç file bekçisi Ersin Destanoğlu'yla ilgili flaş bir gelişme yaşandı. Rıdvan Yılmaz'ı Eintracht Frankfurt'a göndermeye hazırlanan siyah-beyazlıların genç yıldızı için RB Salzburg devreye girdi. Beşiktaş'ın Ersin Destanoğlu'nun transferine izin vermesi halinde tarihi bir olay yaşanacak. İşte ayrıntılar....

Haberin Devamı

EİNTRACHT FRANKFURT'LA ANLAŞMA SAĞLANDI

Valerien Ismael yönetimindeki Beşiktaş'ta gelecek sezon öncesi ilk ayrılık yaşandı. Siyah-beyazlıların genç yıldızı Rıdvan Yılmaz için Eintracht Frankfurt'la prensip anlaşmasına varıldı. 21 yaşındaki sol bek için Bundesliga temsilcisinin ödeyeceği bonservis bedeli de belli oldu.

7 GOLE ETKİ ETTİ

Rıdvan Yılmaz geçtiğimiz sezon başarılı bir performans gösterdi. 21 yaşındaki oyuncu Beşiktaş formasını 2021-2022 sezonunda 32 müsabakada terletti. Rıdvan Yılmaz bu maçlarda 3 kez rakip fileleri havalandırdı. Genç sol bek takım arkadaşlarına 4 asist yapma başarısı gösterdi. Rıdvan Yılmaz'ın güncel piyasa değeri 6 milyon 500 bin euro olarak gösteriliyor.

Beşiktaşta Ersin Destanoğluna resmi transfer teklifi Tarihe geçecek

SONRAKİ SATIŞTAN PAY ALINACAK

Haberin Devamı

Beşiktaş ile Eintracht Frankfurt arasındaki anlaşmaya göre siyah-beyazlıların kasasına 6 milyon 500 bin euro bonservis bedeli girecek. Bundesliga temsilcisi, Süper Lig devine bir sonraki satıştan elde edilecek kardan yüzde 20 pay ödeyecek.

5 YILLIK İMZA ATACAK

Siyah-beyazlıların altyapısında yetişen Rıdvan Yılmaz, Eintracht Frankfurt ile 5 yıllık sözleşme imzalayacak. 21 yaşındaki oyuncu Bundesliga temsilcisinden yıllık 800 bin euro garanti ücret kazanacak. Beşiktaş'ın Rıdvan Yılmaz'ın transferinin ardından Altay forması giyen Kazımcan Karataş için teklifte bulunduğu öğrenildi.

ERSİN DESTANOĞLU ELDİVENLERİ BIRAKMADI

Beşiktaş'ta Loris Karius'un ayrılığı sonrasında kaleyi devralan Ersin Destanoğlu eldivenleri bırakmadı. 21 yaşındaki eldiven geçtiğimiz sezon siyah-beyazlı formayı 41 müsabakada terletti. Ersin Destanoğlu 12 mücadelede kalesini gole kapattı. Siyah-beyazlılar ile sözleşmesi 2023'te bitecek olan genç eldivenin güncel piyasa değeri 10 milyon euro olarak gösteriliyor.

Beşiktaşta Ersin Destanoğluna resmi transfer teklifi Tarihe geçecek

SALZBURG TEKLİF YAPTI

Vole'den Yağız Sabuncuoğlu'nun haberine göre; Avusturya temsilcisi RB Salzburg, Ersin Destanoğlu'nu transfer etmek için harekete geçti. RB Salzburg'un Ersin Destanoğlu için Beşiktaş'a 6 milyon euroluk teklifte bulunduğu belirtildi.

KÖHN'ÜN YERİNE DÜŞÜNÜLÜYOR

Red Bull Salzburg'un Philipp Köhn için Premier Lig'den transfer teklifi aldığı ve tecrübeli eldivenin yerini Ersin Destanoğlu ile doldurmak istediği kaydedildi.

Haberin Devamı

Beşiktaşta Ersin Destanoğluna resmi transfer teklifi Tarihe geçecek

TARİHE GEÇECEK

Beşiktaş'la RB Salzburg arasında anlaşma sağlanması halinde bir ilk gerçekleşecek. Siyah-beyazlıların altyapısında yetişip bonservis bedeli kazandırarak ayrılan ilk file bekçisi olacak.

Red Bull Salzburg'un 2021-22 sezonunda attığı en iyi goller