Beşiktaş Beşiktaş'ta Talisca operasyonu başladı! Transfer için geri sayım

Beşiktaş'ta Talisca operasyonu başladı! Transfer için geri sayım

16.08.2023 - 10:21 | Son Güncellenme:

Milot Rashica'yı kadrosuna katan Beşiktaş'ta asıl hedef Anderson Talisca... Yönetim, Brezilyalı süperstar için oyuncunun menajeri ve Al Nassr kulübüyle görüşmelere hız verdi. Yönetim, yıldız 10 numaraya tekrar Beşiktaş forması giydirmek için geri sayımda.

Beşiktaşta Talisca operasyonu başladı Transfer için geri sayım

Beşiktaş transferde gaza bastı. Milot Rashica'yı Norwich City'den kadrosuna katan siyah-beyazlılar, Al Nassr'la Anderson Talisca görüşmelerini de sürdürüyor. Yönetim, Brezilyalı yıldıza yeniden siyah-beyazlı formayı giydirmek için yoğun mesai harcıyor. İşte Beşiktaş'taki son gelişmeler ve transferin ayrıntıları...

Haberin Devamı

RASHICA TRANSFERİNİN PERDE ARKASI

Transferde atağa kalkan Beşiktaş geçtiğimiz sezon kiralık olarak Galatasaray forması giyen Milot Rashica’yı kadrosuna kattı. Ante Rebic’in ardından Alex Oxlade Chamberlain’i renklerine bağlayan siyah-beyazlılar, 27 yaşındaki Kosovalı sağ kanat oyuncusu için İngiliz ekibi Norwich City ile anlaşma sağladı.

Beşiktaş’ın Rashica için 10 gündür çok gizli bir transfer operasyonu yürüttüğü ortaya çıktı. Galatasaray forması altında ortaya koyduğu başarılı futbolla beğeni toplayan yetenekli oyuncuyla anlaşan siyah-beyazlılar yoğun görüşmelerin ardından Norwich City ile de el sıkıştı.

Beşiktaşta Talisca operasyonu başladı Transfer için geri sayım

İngiliz kulübünün bonservis pazarlığında kapıyı 7 milyon eurodan açtığı ancak siyah-beyazlıların sıkı pazarlıklar sonunda bu bedeli 5 milyon euroya kadar çektiği aktarıldı. Buna göre Beşiktaş, Rashica için Norwich City’ye net 5 milyon euro bonservis bedeli ödeyecek. Siyah- beyazlılar, Rashica’ya 4 yıllık sözleşme imzalatacak. Kosovalı futbolcu transfer görüşmelerini tamamlamak için İstanbul’a davet edildi. Milot Rashica’nın bugün sağlık kontrolünden geçtikten sonra siyah-beyazlı kulüple 4 yıllık resmi sözleşme imzalaması bekleniyor. Rashica geçen sezon Galatasaray formasıyla 30 resmi maçta 6 gol, 7 asiste imza atmıştı. Sarı-kırmızılılar, Brezilyalı sağ kanat oyuncusu Tete’yi kadrosuna katmasına rağmen Rashica için de girişimlerini sürdürüyordu. Rashica, Cengiz Ünder transferi öncesinde Fenerbahçe’nin de gündemine gelmişti.

Haberin Devamı

Haberin Devamı

HALİL DERVİŞOĞLU'NUN RÖVANŞI

Kara Kartal ve Galatasaray, bu transfer sezonunda bir kez daha karşı karşıya gelmişti. Siyah-Beyazlılar’ın anlaşma sağlayıp imza aşamasına getirdiği Halil Dervişoğlu, son anda seçimini Sarı-Kırmızılılar’dan yana kullanmıştı. Halil’in temsilciliğini yapan babası Muzaffer Dervişoğlu, Beşiktaş’la yapılan anlaşmada son anda bir pürüz çıktığını açıklayıp Cim Bom’la anlaşmıştı. Kartal, Milot Rashica’yı alarak bombayı patlatmış oldu.

Haberin Devamı

Beşiktaşta Talisca operasyonu başladı Transfer için geri sayım

ZAYNUTDİNOV İÇİN SON SAATLER

Siyah-Beyazlılar, bir süredir devam eden görüşmelerin ardından Bakhtiyor Zaynutdinov transferi için Rusya kulübü CSKA Moskova’yla anlaşmıştı. 25 yaşındaki Kazakistanlı futbolcu için yapılan temaslarda 4.5 milyon Euro bonservis bedeli karşılığında başarılı oyuncuyu kadrosuna katan Beşiktaş Yönetimi, evrak işlerini bu hafta içerisinde tamamlayıp ardından Zaynutdinov’u İstanbul’a getirmeyi planlıyor. 1,83’lük çok yönlü orta saha oyuncusunun, Pendikspor’la oynanacak lig karşılaşmasının kadrosunda yer alması bekleniyor.

Beşiktaşta Talisca operasyonu başladı Transfer için geri sayım

TALISCA İÇİN DÜĞMEYE BASILDI

Siyah-Beyazlılar’da şov başladı... Transfer konusunda Galatasaray ve Fenerbahçe’nin gerisinde kalınması sebebiyle eleştirilen yönetim, büyük bir operasyon için düğmeye bastı. Dün Norwich’ten Milot Rashica’yı renklerine bağlayan Kara Kartal, Anderson Talisca için de tüm maddi şartlarını zorlayarak yeni bir atak başlattı. Teknik direktör Şenol Güneş’in ısrarla kadrosunda görmek istediği Brezilyalı 10 numara için harekete geçen idareciler, oyuncunun temsilcisi ve Arabistan kulübü Al Nassr’la görüşmelere yeniden başladı. İlk etapta Talisca’yı bırakmama kararı alan Al Nassr’ın, hücum hattına yapılan yeni transferler ve yıldız oyuncunun da ayrılık talebi doğrultusunda fikrini değiştirdiği kaydedildi.

Haberin Devamı

Beşiktaşta Talisca operasyonu başladı Transfer için geri sayım

RAKAMI AÇIKLAMIŞTI

Başkan Ahmet Nur Çebi’nin danışmanı Erol Kaynar’ın direkt olarak açıklamasıyla ortaya çıkan 12 milyon Euro’luk teklifin de üzerine çıkan Beşiktaş Yönetimi’nin, transferi en yakın süreçte noktalamak için büyük bir çaba sarf ettiği kaydedildi. Talisca’nın da Siyah-Beyazlılar’a geri dönmek için Al Nassr’daki 10.5 milyon Euro’luk maaşını bırakıp, Kara Kartal’a 8 milyon Euro’ya imza atmaya hazır olduğu kaydedildi.