Beşiktaş Beşiktaş'ta Vincent Aboubakar'a Meksika'dan kanca! Gremio sonrası bomba iddia

Beşiktaş'ta Vincent Aboubakar'a Meksika'dan kanca! Gremio sonrası bomba iddia

04.01.2024 - 07:05 | Son Güncellenme:

Beşiktaş'tan devre arasında ayrılması beklenen Vincent Aboubakar'a Meksika devinin talip olduğu öne sürüldü. Kamerunlu forvet için Gremio'nun da devrede olduğu belirtildi.

Beşiktaşta Vincent Aboubakara Meksikadan kanca Gremio sonrası bomba iddia

Giovanni van Bronckhorst ile prensipte anlaşma sağlayan Beşiktaş'ta Vincent Aboubakar konusunda flaş bir gelişme yaşandı. Siyah-beyazlılardan ayrılmasına kesin gözüyle bakılan Kamerunlu santrfora Meksika ekibinin kanca attığı öne sürüldü.

Haberin Devamı

Actu Cameroun'un haberine göre; Meksika devi Monterrey'de kurmaylar Beşiktaş forması giyen Vincent Aboubakar için harekete geçti. Monterrey'in Kamerunlu santrforu renklerine bağlamak istediği aktarıldı.

Meksika devinin bu transferde Gremio ile rekabet edeceği kaydedildi. Gremio'nun Luis Suarez'in boşluğunu Vincent Aboubakar ile doldurmayı hedeflediği vurgulandı.

GREMIO BAŞKAN YARDIMCISI DOĞRULAMIŞTI

Brezilya Serie A ekiplerinden Gremio'nun başkan yardımcısı Antonio Brum, Vincent Aboubakar'ın durumunu yakından takip ettiklerini açıklamıştı. Antonio Brum açıklamasında, "Vincent Aboubakar, Robert Lewandowski ve Luis Suarez gibi harika bir forvet. Luis Suarez'in yerine oyuncu arıyoruz. Koşullarını, maaşını ve Brezilya'ya gelmek isteyip istemediğini inceliyoruz" diye konuşmuştu.

Haberin Devamı

Beşiktaş Futbol Takımları Genel Koordinatörü Samet Aybaba, Vincent Aboubakar'ın ayrılığı ile ilgili gelen soruya daha önce şu cevabı vermişti:

"Hiçbir arkadaşım bize gelip 'Ben mutlu değilim, transfer görüşmesi yapabilirim' demedi. Aboubakar her yerde konuşuyor, bir tek bize konuşmuyor. Burası Beşiktaş. İsteyen herkesi göndeririz. Buradan herkes gider, ben de dahil. İstemeyen hemen gider."

Beşiktaş formasını bu sezon 22 maçta giyen Vincet Aboubakar, 11 gol atarken 3 de asist üretti. Kamerunlu forvetin siyah-beyazlılarla olan sözleşmesi 30 Haziran 2025'te sona erecek. Vincent Aboubakar'ın güncel piyasa değeri ise 6 milyon euro olarak gösteriliyor.

Kamerun'daki Coton Sport akademisinde futbola başlayan Vincent Aboubakar daha sonra Valenciennes, Lorient, Porto ve Al Nassr'da oynadı. 31 yaşındaki forvet, Kamerun Milli Takımı'nda 97 maçta oynadı ve 37 gol sevinci yaşadı.

Yazarlar