Beşiktaş Beşiktaş'tan ayrılan Güven Yalçın, Serie A yolunda! Transfer görüşmeleri başladı

Beşiktaş'tan ayrılan Güven Yalçın, Serie A yolunda! Transfer görüşmeleri başladı

16.07.2022 - 20:20 | Son Güncellenme:

Beşiktaş ile yeni sözleşme imzalamamasının ardından bonservisini eline alan Güven Yalçın'a sürpriz bir talip çıktı. İtalyan basını, tecrübeli santraforun Serie A ekibiyle transfer görüşmelerinde bulunduğunu yazdı. İşte transfer haberinin ayrıntıları...

Beşiktaştan ayrılan Güven Yalçın, Serie A yolunda Transfer görüşmeleri başladı

Süper Lig devi Beşiktaş'la sözleşmesi sona eren Güven Yalçın'la ilgili flaş bir gelişme yaşandı. 23 yaşındaki santraforun Serie A ekibiyle görüşmelere başladığı kaydedildi. İşte transfer haberinin detayları...

Haberin Devamı

BEŞİKTAŞ'A 150 BİN EUROYA GELDİ

Benrath altyapısında dikkat çektikten sonra Bayer Leverkusen'in kadrosuna katılan Güven Yalçın, 2018-2019 sezonu başında Beşiktaş'la anlaştı. Siyah-beyazlılar genç oyuncu için 150 bin euro bonservis bedeli ödedi. Süper Lig devinde bir türlü istenen çıkışı yakalayamayan Güven Yalçın, 2020-2021 sezonu devre arasında Lecce'ye kiralandı ve ardından Beşiktaş'a geri döndü.

Beşiktaştan ayrılan Güven Yalçın, Serie A yolunda Transfer görüşmeleri başladı

27 GOLE KATKI SAĞLADI

Beşiktaş'ta forma savaşında takım arkadaşlarının gerisinde kalan Güven Yalçın genellikle sonradan oyuna dahil oldu ve toplamda 101 kez siyah-beyazlı formayı giydi. 23 yaşındaki santrafor bu süreçte rakip fileleri 20 kez havalandırdı. Güven Yalçın takım arkadaşlarına 7 gol pası verdi. Güncel piyasa değeri 3 milyon euro olarak gösterilen genç golcüyle ilgili flaş bir iddia ortaya atıldı.

Haberin Devamı

SAMPDORİA DEVREYE GİRDİ

Calciomercato'nun haberine göre; Serie A ekibi Sampdoria, Güven Yalçın'ı transfer etmek için girişimlerine başladı. Sampdoria'nın 23 yaşındaki oyuncu için transfer görüşmelerinde bulunduğu kaydedildi. İtalyan ekibinin Beşiktaş'tan ayrılan oyuncuyu kadrosuna katmak konusunda istekli olduğu belirtildi.

Beşiktaştan ayrılan Güven Yalçın, Serie A yolunda Transfer görüşmeleri başladı

3 KEZ MİLLİ OLDU

Güven Yalçın, 2020-2021 sezonunun ikinci devresini İtalya Serie B ekibi Lecce'de geçirdi ve 10 maçta oynadı. Genç golcü toplam 135 dakika sahada kaldığı Lecce'de gol ya da asist üretemedi. Güven Yalçın, 3 kez A Milli Futbol Takımı forması giydi.

Yazarlar