Galatasaray "Bırakın İbrahimoviç'i!"

"Bırakın İbrahimoviç'i!"

31.10.2015 - 02:30 | Son Güncellenme:

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, yeni sponsor Dumankaya’ya, İsveçli golcünün transferiyle ilgili sorulan soruya, “Artık bırakın İbrahimoviç’i” diye tepki gösterdi.

Bırakın İbrahimoviçi

NEVZAT DİNDAR

Haberin Devamı

Galatasaray, forma göğüs reklamı için Dumankaya İnşaat ile 2+1 yıllık sponsorluk anlaşması imzaladı.

Türk Telekom Arena’da gerçekleşen imza törenine Galatasaray Başkanı Dursun Özbek ile Dumankaya İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Uğur Dumankaya katıldı. Dumankaya, toplantının başında fanatik bir Galatasaray taraftarı olduğunu açıklayınca göğüs forma anlaşmasının devamında neler olabileceği basın mensuplarınca sıkça soruldu ve Galatasaray’ın gayrimenkul projeleri gündeme geldi.

Bu yıl 9 milyon TL

Dumankaya’nın Galatasaray’a sponsor katkısı ile büyük transfer soruları gündeme gelirken, Uğur Dumankaya’ya İbrahimoviç’in transferine sponsorluk yapıp yapmayacağı soruldu. Bunun üzerine Özbek, “Artık bırakın İbrahimovic’i” diyerek tepki gösterdi.

Haberin Devamı

Galatasaray bu sponsorluk anlaşmasından bu yıl 9 milyon TL, gelecek sezon 10 milyon TL gelir elde edecek. Üçüncü yıl opsiyon kullanılırsa 11 milyon TL kazanacak.

Özbek, ekonomik açıdan zor döneme giren futbol kulüplerinin, dar boğazdan çıkışlarında gayrimenkul işinin olduğunu belirtti. Özbek, “Galatasaray’ın da elinde gayrimenkuller var ve bunlar Galatasaray’ın ekonomik açıdan çıkışlarıdır. Uğur Dumankaya ile bu maksatla da görüştüm. Kısa zamanda çok güzel projeler üreteceğiz. Galatasaray’ın ekonomik açısından çıkışında gayrimenkulleri çok önemli bir rol oynuyor” dedi.

‘Sporu yeşil sahada istiyoruz’

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu’nun Trabzonspor-Galatasaray maçına ilişkin yaptığı açıklamaları hoş bulmadığını dile getirdi.

Özbek, “Trabzonspor Başkanı’nın yaklaşık 45 gün önce oynanan Galatasaray maçıyla ilgili yorumunu tasvip etmiyorum. Ayrıca oradaki hakemlerle ilgili söylemi hoş şeyler değil, Türk futboluna katkı verecek şeyler değil. Bayanlarla ilgili açıklamasında zaten yanlış bir ifade olduğunu fark etti ve düzeltmesini yaptı. Galatasaray, sporu yeşil sahada yapmak isteyen bir kulüp, onun dışında polemiklerin içinde olmak istemiyoruz” dedi.