Skorer Bordo-mavi taarruz

Bordo-mavi taarruz

19.06.2012 - 02:30 | Son Güncellenme:

Trabzonspor, Gaziantepspor’dan Muhammet, Cenk Tosun ve Serdar Kurtuluş’u kadrosuna katmak üzere harekete geçti. Başkan Şener’in, genç oyuncular için devreye girdiği öğrenildi

Bordo-mavi taarruz

UEFA’nın, Avrupa Ligi’ne katılım vizesi verdiği Trabzonspor transfer çalışmalarını hızlandırdı. Teknik Direktör Şenol Güneş’in raporu doğrultusunda transfer çalışmalarını sürdüren bordo-mavili yönetimin ilk hedefinin Gaziantepsporlu Cenk Tosun, Serdar Kurtuluş ve Muhammet Demir olduğu belirtildi.

Haberin Devamı


Bu konuda Gaziantepspor’la hafta içinde yeni bir görüşme yapacak olan yönetimin, üç futbolcu için toplam 4 milyon euronun yanı sıra Sapara’yı bonservisiyle ve genç bir oyuncuyu teklif edeceği öğrenildi. Bordo-mavili yönetimin, gelecek yanıta göre bu teklifi artırmaya sıcak baktığı kaydedildi.


Karadeniz ekibinin, Şenol Güneş’in kadrosunda görmek istediği Alper Potuk için de Eskişehirspor’la dondurduğu görüşmelerini yeniden başlatacağı vurgulandı.


Burak Yılmaz’ın ayrılık kararı alması nedeniyle golcü arayışına başlayan Trabzonspor’un, Montpellier’in Nijeryalı golcüsü Utaka’yı da gündemine aldığı ortaya çıktı. Fransa’da bu sezon 35 maçta forma giyerken 7 gol atan 30 yaşındaki oyuncu için araştırma yapıldığı belirlendi. Utaka’nın bonservis bedelinin 3-4 milyon euro olduğu ifade edildi.

Haberin Devamı

MUHAMMET

10 Ocak 1992’de Trabzon’a bağlı Araklı’da doğdu. 2008-09 sezonunda Bursaspor’da profesyonel olan Muhammet Demir önceki yıl Gaziantepspor’a transfer oldu. Genç forvet geride kalan sezonda 27 maçta forma giyerken, 10 gol atarak alkış topladı.

CENK
Gaziantepspor’a iki sezon önce ara transferde Eintracht Frankfurt’tan gelen Cenk Tosun, 2010-11’de 14 maçta 10 gol atmayı başardı. 7 Haziran 1991’de dünyaya gelen kırmızı-siyahlı geçen sezon için 32 maçta sahaya çıktı, rakip ağları 6 kez havalandırdı.

SERDAR
Muhammet gibi Bursaspor patentli olan Serdar Kurtuluş, 2006-07’de Beşiktaş’a transfer oldu. Siyah-beyazlı formayı üç sezon giyen 24 yaşındaki oyuncu, 2009-10’da Gaziantep’e geçti. A Milli Takım kadrosunda yer alan Serdar geçen sezon 28’i ilk 11’de olmak üzere 30 maçta görev yaptı.