Konferans Ligi BREİDABLİK-BAŞAKŞEHİR maçı bu akşam saat kaçta hangi kanalda? Emre Belözoğlu'nun muhtemel 11'i...

BREİDABLİK-BAŞAKŞEHİR maçı bu akşam saat kaçta hangi kanalda? Emre Belözoğlu'nun muhtemel 11'i...

04.08.2022 - 16:02 | Son Güncellenme:

Temsilcimiz Başakşehir UEFA Avrupa Konferans Ligi 3. eleme turu ilk maçında İzlanda temsilcisi Breidablik'e konuk olacak. Bir önceki turda Maccabi Netanya'yı eleyen temsilcimiz İzlanda deplasmanından avantajlı bir skorla dönmenin hesaplarını yapıyor. Peki Breidablik-Başakşehir Konferans Ligi 3. eleme turu maçı saat kaçta hangi kanalda?

BREİDABLİK-BAŞAKŞEHİR maçı bu akşam saat kaçta hangi kanalda Emre Belözoğlunun muhtemel 11i...

Breidablik-Başakşehir UEFA Avrupa Konferans Ligi 3. eleme turu ilk maçı için geri sayım devam ediyor. Temsilcimiz Başakşehir, İzlanda deplasmanından avantajlı bir skorla dönmenin hesaplarını yapıyor. Konferans Ligi'nde gruplara kalabilmeyi hedefleyen Başakşehir bu turda Breidablik'i elemesi halinde play-off turunda Lilleström-Royal Antwerp eşleşmesinin galibi ile karşı karşıya gelecek. Peki Breidablik-Başakşehir maçı bu akşam saat kaçta hangi kanalda?

Haberin Devamı

BREİDABLİK-BAŞAKŞEHİR MAÇI SAAT KAÇTA HANGİ KANALDA?

Breidablik-Başakşehir maçı bu akşam saat 21:45'te başlayacak. Kopavogsvöllur Stadı'nda oynanacak olan mücadeleyi Finlandiya Futbol Federasyonu'ndan Petri Viljanen yönetecek. Mücadele TRT Spor ekranından naklen ve şifresiz olarak yayımlanacak.

BREİDABLİK-BAŞAKŞEHİR MAÇI MUHTEMEL 11'LER

Breidablik: Einarsson, Gunnlaugsson, Muminovic, Margeirsson, Ingvarsson, Einarsson, Sigurjonsson, Eyjolfsson, Svanthorsson, Thorvaldsson, Thorhalsson

Başakşehir: Volkan, Caiçara, Duarte, Ndayishimiye, Lucas Lima, Biglia, Mahmut, Aleksic, Serdar, Chouiar, Okaka

Yazarlar