Skorer Briegel olmazsa Denizli

Briegel olmazsa Denizli

19.04.2000 - 00:00 | Son Güncellenme:

Beşiktaş, Alman hocayla anlaşamazsa, Milli Takımlar Teknik Direktörü ile pazarlık yapacak

Briegel olmazsa Denizli




Beşiktaş’ta iç transferde Yasin, Nihat ve Ayhan’la yeniden sözleşme imzalayan yönetim, teknik direktör Briegel ile pazarlık masasına oturdu.
Serdar Bilgili başkanlığında önceki gün gerçekleşen toplantıda Alman hoca ile yapılacak pazarlıkta izlenecek para politikası saptandı. İç transferde astronomik rakamlara taviz vermeyen yönetim, aynı politikayı Briegel’de de uygulayacak. Başkan Serdar Bilgili ile bazı yöneticilerin Alman hoca ile yaptıkları gizli görüşmenin ayrıntıları anlaşma sağlanması halinde medyaya açıklanacak.

Gizli görüşme

Bu arada Briegel’e sıcak bakmayan bazı yöneticilerin, takımın başına Milli Takımlar Teknik Direktörü Mustafa Denizli’nin getirilmesi için görüş belirttikleri de öğrenildi. Kulüp çevrelerinden sızan haberlere göre, bazı yöneticilerin Denizli ile görüştükleri, milli hocanın da bu teklife sıcak baktığı vurgulandı.
Briegel ile anlaşmanın sağlanması halinde yönetim iç ve dış transfer çalışmalarına hız verecek. Alman hocanın raporu doğrultusunda gönderilecek ve alınacak futbolcular belirlenecek. Bu arada Münch ile kaleci Shorunmu’nun kalacağı ve diğerlerinin gönderileceği de kaydedildi.

Bilgili’ye liste

GEÇTİĞİMİZ hafta Almanya’ya sponsorluk anlaşmaları için giden Beşiktaş Başkanı Serdar Bilgili, Avrupa’daki Türk ve yabancı futbolcuların izlenmesi için kendilerine yetki verilen Ertan Bayar ve Mithat Halis’ten 10 oyuncuyu kapsayan bir rapor aldı. Raporda, Danimarka takımlarından Silgeborg Viborg’un formasını giyen Soren Frederiksen ve Polonya’nın Widzew Lodz takımında oynayan Stolarczyk de bulunuyor. Bu iki yabancının yanı sıra Neşat Gülünoğlu, Burak Yarar, Deniz Şahin, Selim Teher, Ali Güneş, Kurtuluş Öztürk, Mahmut Yılmaz gibi gurbetçi gençler de raporda yer alıyor.

Moraller yerinde

GALATASARAY ile berabere kalarak şampiyonluk şansını azaltan Beşiktaşlı futbolcular, Antalyaspor maçı hazırlıklarını dün sabah Belgrad Ormanı’nda akşam da Fulya’da yaptığı çift antrenmanla sürdürdü. Sabahki çalışmaya grip olan Shorunmu ve boğazı şişen Ayhan katılmazken futbolcuların morallerinin yerinde olduğu gözlendi. Özellikle Galatasaray önünde hatalı gol yiyen kaleci Fevzi’nin neşeli olduğu ve sürekli arkadaşlarıyla şakalaşması dikkat çekti.

Büyük destek

BAŞKAN Serdar Bilgili, dün camianın etkili isimlerinden Turgay Ciner, Zafer Yıldırım, Bahri Büyükhanlı ve Cemil Kazancı ile yemek yiyerek, desteklerinden ötürü teşekkür etti. Zafer Yıldırım ve Turgay Ciner, bir Beşiktaşlı olarak her zaman başkanın yanında olduklarını belirterek, “Maddi ve manevi olarak Serdar Bilgili’nin yanındayız. Kendisini her konuda destekleyeceğiz. Bundan kuşkusu olmasın" diye konuştular. Bu dörtlünün gerekirse Ümraniye Tesisleri’nin yapımında da yardım edecekleri öğrenildi.