Beşiktaş Burak Yılmaz, Şenol Güneş'in yardımcısı oldu! Fotoğrafta dikkat çeken detay

Burak Yılmaz, Şenol Güneş'in yardımcısı oldu! Fotoğrafta dikkat çeken detay

01.07.2023 - 16:55 | Son Güncellenme:

Futbolu bırakan Burak Yılmaz, Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş'in ekibine dahil oldu.

Burak Yılmaz, Şenol Güneşin yardımcısı oldu Fotoğrafta dikkat çeken detay

Fortuna Sittard'da sezonun tamamlayan Burak Yılmaz basın toplantısı düzenleyerek futbolu bıraktığını duyurmuştu.  

Haberin Devamı

ANTALYASPOR'DA BAŞLADI, 4 BÜYÜKLERDE OYNADI

Antalyaspor altyapısında yetişen Burak Yılmaz, 2006-2007 sezonunda 1 milyon euro bedelle Beşiktaş'a imza attı. Siyah-beyazlıların Manisaspor'la takasladığı Burak Yılmaz, 2008-2009 sezonunda Fenerbahçe'nin yolunu tuttu. Burak Yılmaz daha sonra Eskişehirspor'a kiralandı. Fenerbahçe'den Trabzonspor'a takas edilen Burak Yılmaz, bordo-mavililerde oldukça etkili bir performans sergiledi. Burak Yılmaz, 2012-2013 sezonunda 7 milyon euro bedelle Galatasaray'ın yolunu tuttu. Sarı-kırmızılılar, Burak Yılmaz'ı 2015-2016 sezonunda 8 milyon euro karşılığında BJ Guoan'a sattı. Burak Yılmaz daha sonra Beşiktaş, Lille ve Fortuna Sittard formaları giydi.

Haberin Devamı

Burak Yılmaz, Şenol Güneşin yardımcısı oldu Fotoğrafta dikkat çeken detay

Haberin Devamı

SON SEZONUNDA 27 MAÇ

37 yaşındaki eski futbolcu, kariyerindeki son sezonunda Hollanda'da 27 maça çıktı. Burak Yılmaz burada 9 kez gol sevinci yaşadı. Eski futbolcu aynı zamanda 5 asist üretti.

BASIN TOPLANTISINDA BEŞİKTAŞ'A MESAJ GÖNDERMİŞTİ

Futbolu bıraktıktan sonra Çırağan Sarayı'nda bir basın toplantısı düzenleyen Burak Yılmaz, Şenol Güneş'in ekibine dahil olacağının sinyallerini verdi. 37 yaşındaki eski futbolcu, "Eğer gerçekten bir proje olursa oradan başlamak isterim. Eğer ben bir yerden başlamıyorsam ortada proje yoktur. Şenol Hocamın aklında benimle ilgili bir şey olduğunu biliyorum ama kendisi henüz bunu bana deklare etmedi" ifadelerini kullanmıştı.

Burak Yılmaz'ın antrenörlükteki ilk durağı Beşiktaş oldu. 'Kral' lakaplı futbol adamı, Şenol Güneş'in ekibine katıldı. Bayramlaşma töreninde Burak Yılmaz, tecrübeli hocayla birlikte objektiflere poz verdi.