BursaSpor Bursaspor savunmasında "Serdar Aziz" farkı

Bursaspor savunmasında "Serdar Aziz" farkı

04.11.2013 - 11:31 | Son Güncellenme:

Sezon başında sakatlıklar ve formsuzluk nedeniyle fazla forma şansı bulamayan genç futbolcunun yokluğunda yeşil-beyazlı takım, istediği sonuçlara ulaşamadı

Bursaspor savunmasında Serdar Aziz farkı

Bursaspor, sezon başında sakatlıklar ve formsuzluk nedeniyle fazla forma şansı bulamayan defans oyuncusu Serdar Aziz'in yokluğunda arzuladığı sonuçları alamadı.

Haberin Devamı

Serdar, ligin ilk haftasında Eskişehirspor ile deplasmanda oynanan Eskişehirspor maçında yedek kulübesinde bekledi. Yeşil-beyazlı takım bu maçı 2-0 kaybetti. Ligin ikinci haftasında Galatasaray ile Bursa'da oynanan ve 1-1 berabere biten maçta kadroda yer almayan başarılı defans oyuncusu, yeşil-beyazlı takımın deplasmanda 2-1 kazandığı karşılaşmada 75. dakikada oyuna dahil oldu.

Bursaspor'un sahasında 3-0 kaybettiği Beşiktaş maçında da yedek kulübesinde bekleyen Serdar, 5. hafta oynanan Çaykur Rizespor maçında ilk 11'de sahaya çıktı ancak takımı sahadan 2-1 yenik ayrıldı.

Serdar, Çaykur Rizespor maçıyla birlikte ilk 11'in değişmez ismi oldu. Civelli, Basser ve Taiwo ile iyi anlaşan milli futbolcu, Akhisar Belediyespor, Kardemir Karabükspor ve Kayserispor maçlarında adını hep ilk 11 listesinde gördü. Yeşil-beyazlı takım bu maçlarda hiç gol yemedi.

Haberin Devamı

"Yeşil Timsah"ın Fenerbahçe ile sahasında oynadığı maçın da as kadrosunda yer alan Serdar, sakatlanarak ikinci yarıda yerini İbrahim Öztürk'e bıraktı.

Maçın ilk yarısında gol yemeyen Bursaspor, Serdar'ın olmadığı ikinci yarıda ise 3 gole engel olamadı.

Yazarlar