Şampiyonlar Ligi Camp Nou'da inanılmaz maçta 6 gol! Ömer Üründül şaştı kaldı: Neler oluyor?

Camp Nou'da inanılmaz maçta 6 gol! Ömer Üründül şaştı kaldı: Neler oluyor?

13.10.2022 - 07:00 | Son Güncellenme:

Şampiyonlar Ligi'nde dün gece nefes kesen mücadeleler oynandı. Liverpool'da Muhammed Salah, Şampiyonlar Ligi tarihine geçti. Gecenin maçında Camp Nou'da Inter ve Barcelona futbolseverlere tam 6 gol seyrettirdi. Dev karşılaşmada 90+5. dakikada yaşanan olay çok konuşuldu. Maçı yorumlayan Ömer Üründül, bu pozisyon sonrası şaşkınlığını gizleyemedi.

Camp Nouda inanılmaz maçta 6 gol Ömer Üründül şaştı kaldı: Neler oluyor

Şampiyonlar Ligi'nde dün gece 4. hafta maçları tamamlandı. Gecenin maçında Inter ve Barcelona Camp Nou'da gol düellosu izletti. 90+5. dakikada yaşanan olay ise damga vurdu. Öte yandan Liverpool'da Muhammed Salah, Şampiyonlar Ligi tarihine geçti.

Haberin Devamı

MARSİLYA, 9 KİŞİ KALAN LİZBON'U YIKTI
Sporting Lizbon, sahasında Marsilya'yı konuk etti. Fransız ekibi sahadan 2-0'lık üstünlükle ayrıldı.

Jose Alvalade Stadı'nda Marsilya'nın gollerini 10. dakikada penaltıdan Guendouzi ve 30. dakikada Alexis Sanchez kaydetti. Maçın henüz 19. dakikasında ikinci sarıdan kırmızı kartı gören Esgaio takımını 10 kişi bırakırken 61. dakikada bu kez Pedro Goncalves, ikinci sarıdan kırmızı kart gördü ve Sporting 9 kişi kaldı.

Bu sonuçla Marsilya grupta 6 puana yükseldi. Sporting ise 6 puanda kaldı.

Camp Nouda inanılmaz maçta 6 gol Ömer Üründül şaştı kaldı: Neler oluyor

LIVERPOOL'DAN RANGERS'A TARİHİ FARK
UEFA Şampiyonlar Ligi'nde Rangers'a konuk olan Liverpool 1-0 geriye düştüğü maçta rakibini 7-1 mağlup etti. Mücadele öncesinde 6 puanı bulunan Liverpool puanı bulunmayan Rangers karşısında geriye düştü ancak tarihi bir fark attı.

Haberin Devamı

Scott Arfield'ın 17. dakikadaki golü Rangers'ı öne geçirdi fakat Liverpool sonrasında adeta gol şov yaptı. 24. dakikada Roberto Firmino skoru 1-1'e getirdi ve ilk yarı bu skorla tamamlandı. 55. dakikada Firmino bu kez attığı golle takımını 2-1'lik üstünlüğe taşırken 66. dakikada bu kez Firmino asist yaptı, Darwin Nunez maçı 3-1'e getirdi.

Camp Nouda inanılmaz maçta 6 gol Ömer Üründül şaştı kaldı: Neler oluyor

SALAH ŞAMPİYONLAR LİGİ TARİHİNE GEÇTİ
68. dakikada oyuna giren Salah adından söz ettirdi. 75, 80 ve 81. dakikalarda topu filelerle buluşturan Mısırlı golcü 5 dakika içinde hat-trick yaptı. Mısırlı yıldız 6 dakikada 3 gol atarak Devler Ligi tarihinin en hızlı hat-trickini yapan isim olarak tarihe geçti. Salah'ın gollerinde üç asist de Diogo Jota'dan geldi.

REKOR BAFETIMBI GOMIS'TEYDİ
Salah, Bafetimbi Gomis'in rekorunu elinden aldı. Gomis, 2010-2011 sezonunda Lyon formasıyla Dinamo Zagreb ağlarına 7 dakikada hat-trick yapmıştı.

Bu sonucun ardından Liverpool, 9 puana yükseldi. Rangers'ın henüz puanı bulunmuyor.

Camp Nouda inanılmaz maçta 6 gol Ömer Üründül şaştı kaldı: Neler oluyor

BARCELONA'YI LEWA KURTARDI
Şampiyonlar Ligi'nde gecenin dikkat çeken maçında Barcelona, Camp Nou'da Inter'i konuk etti. İlk maçı Hakan Çalhanoğlu'nun golüyle kazanan İtalyan ekibi sahadan 3-3'lük beraberlikle ayrıldı.

DZEKO'NUN ŞUTU DİREKTEN DÖNDÜ
Hakan Çalhanoğlu'nun kullandığı serbest vuruşta 17. dakikada ceza sahası içinde dokunan Dzeko'nun şutu direkten döndü.

Haberin Devamı

Maçın 40. dakikasında Dembele ile öne geçen Barcelona ilk yarıyı önde kapattı. Inter'de 50. dakikada skoru Barella eşitledi.

Camp Nouda inanılmaz maçta 6 gol Ömer Üründül şaştı kaldı: Neler oluyor

HAKAN KAPTI, MARTINEZ YAZDI
Hakan Çalhanoğlu'nun kazandığı topta Inter hızlı hücuma kalktı. Pozisyonun devamında Inter 63. dakikada Lautaro Martinez'in golüyle 2-1 öne geçti.

LEWANDOWSKI ŞOV
82. dakikada Barcelona'da Lewandowski bu kez skoru eşitleyen isim oldu. Gosens Inter'i 90. dakikada yine öne geçirdi ancak Lewandowski bir kez daha sahneye çıkarak 90+2'de skoru 3-3 yaptı.

Camp Nouda inanılmaz maçta 6 gol Ömer Üründül şaştı kaldı: Neler oluyor

İNANILMAZ BİR GOL KAÇIRDI
90+5. dakikada Inter inanılmaz bir gol kaçırdı. Martinez'in Barcelona defasnsından çaldığı topta hızlı hücuma çıkan Inter, savunmayı 2 kişiyle yakaladı. Üç oyuncuyla Barcelona kalesine giden Inter'de Martinez şık bir ara pas ile 85. dakikada oyuna giren Asllani'yi 6 pas içinde kaleci ile karşı karşıya getirdi. Ceza sahası içinde bomboş bekleyen Mkhitaryan'ı tercih etmeyen Asllani galibiyet golü için kaleye şut çekti. Interli yıldızın şutunu Ter Stegen şık bir kurtarış ile savurdu.

Haberin Devamı

ÖMER ÜRÜNDÜL: NELER OLUYOR
Kaçan gol sonrası yıldız isim büyük şaşkınlık yaşarken yayıncı kuruluşta mücadeleyi yorumlayan Ömer Üründül 'Neler oluyor' tepkisinde bulundu.

Milli futbolcu Hakan Çalhanoğlu 76 dakika sahada kaldı. Bu sonuçla Barcelona puanını 4'e çıkardı, Inter ise 7'ye yükseltti.

XAVI: ŞAMPİYONLAR LİGİ BİZE ACIMASIZCA DAVRANIYOR
Barcelona Teknik Direktörü Xavi: "Şampiyonlar Ligi bize çok acımasızca davranıyor. Futbol hatalar oyunudur ve onları en aza indirmekle ilgilidir. Bugün savunmada bize büyük sorunlara mal olan ciddi hatalar yaptık" dedi.

BAYERN FİŞİ İLK YARIDA ÇEKTİ
Bayern Münih, Viktoria Plzen deplasmanına konuk oldu. Alman devi sahadan 4-2 galibiyetle ayrıldı. Bayern Münih'in gollerini 10. dakikada Mane, 14. dakikada Thomas Müller, 25 ve 35. dakikalarda Goretzka kaydetti. Viktoria Plzen'in gollerini 62. dakikada Adam Vlkanova VE 75. dakikada Jan Kliment attı.

Haberin Devamı

Bu sonucun ardından Bayern Münih, 12 puana yükseldi ve gruptan çıkmayı garantiledi. Viktoria Plzen'in puanı bulunmuyor.

Camp Nouda inanılmaz maçta 6 gol Ömer Üründül şaştı kaldı: Neler oluyor

TOTTENHAM'DAN SON VE KANE FIRTINASI
Tottenham, sahasında Eintracht Frankfurt'u 3-2 mağlup etti. Tottenham'ın gollerini 20 ve 36'da Son ve 28'de penaltıdan Kane kaydetti. Frankfurt'ta 14. dakikada Kamada ve 87. dakikada Alidou golleri attı.

Öte yandan Frankfurt'tan Tuta, 60'da kırmızı kart gördü. Tottenham puanını 7'ye çıkararak liderliğini sürdürdü. E. Frankfurt ise 4 puanda kaldı.

Camp Nouda inanılmaz maçta 6 gol Ömer Üründül şaştı kaldı: Neler oluyor

PORTO, LEVERKUSEN'E GOL YAĞDIRDI
Şampiyonlar Ligi'nde Porto, deplasmanda Bayer Leverkusen'i 3-0'lık skorla mağlup etti. Porto'nun gollerini 6. dakikada Galeno ve 53 ile 64. dakikada penaltıdan Mehdi Taremi kaydetti.

Bayer Leverkusen'de 16. dakikada Kerem Demirbay penaltı kaçırdı. Porto, grupta 6 puana yükseldi. Bayer Leverkusen 3 puanda kaldı.

Camp Nouda inanılmaz maçta 6 gol Ömer Üründül şaştı kaldı: Neler oluyor

Yazarlar