İtalya Serie A Caner Erkin İtalyan devine! Ünlü teknik adam istedi

Caner Erkin İtalyan devine! Ünlü teknik adam istedi

27.12.2022 - 12:35 | Son Güncellenme:

Fatih Karagümrük'le yollarını ayıran Caner Erkin'in yeni adresi merak edilirken, ismi Süper Lig ekipleriyle anılan tecrübeli sol bekin geleceği hakkında sürpriz bir iddia gündeme geldi.

Caner Erkin İtalyan devine Ünlü teknik adam istedi

Andrea Pirlo yönetimindeki Fatih Karagümrük, 34 yaşındaki tecrübeli sol bek Caner Erkin ile yollarını ayırmıştı. Milli futbolcunun yeni adresi merak edilirken, Caner Erkin'in geleceği hakkında sürpriz bir iddia ortaya atıldı.

Haberin Devamı

SÜPER LİG'DE ASİST KRALI

Caner Erkin, Spor Toto Süper Lig'de sezona muhteşem bir başlangıç yaparak girdi. 34 yaşındaki sol bek, Fatih Karagümrük formasıyla 12 maça çıktı ve takım arkadaşlarına 6 gol pası verdi. Caner Erkin bu performansıyla Spor Toto Süper Lig'de asist krallığı yarışında zirvede yer aldı.

YOLLARIN AYRILMA NEDENİ ORTAYA ÇIKTI

Fatih Karagümrük'te Caner Erkin'le yolların ayrılmasının nedenine Skorer ulaşmıştı. Skorer'in edindiği bilgiye göre; Fatih Karagümrük'ün Caner Erkin'in performansından memnun kalmadığı ve bu nedenle tecrübeli futbolcuyla karşılıklı anlaşılarak yollar ayrıldı. Caner Erkin'in Dünya Kupası için verilen aranın ardından antrenmanlara gelmediği öğrenildi.

Caner Erkin İtalyan devine Ünlü teknik adam istedi

MENAJERİ SKORER'E AÇIKLADI

Haberin Devamı

Caner Erkin'in menajeri Batur Altıparmak, Fatih Karagümrük'le yolların ayrılmasının ardından ilk röportajını Skorer'e verdi. Batur Altıparmak, Caner Erkin'in geleceğiyle ilgili yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:

"Fatih Karagümrük ile karşılıklı anlaşarak yollarımızı ayırdık. Netleşen bir durum yok. Bir hafta içinde netlik kazanabilir. Hem Süper Lig hem Avrupa ihtimallerini göz önünde bulunduruyoruz. Şu anda netleşen bir transfer durumu söz konusu değil."

G.SARAY VE BEŞİKTAŞ İDDİALARI

Fatih Karagümrük'ten ayrılan Caner Erkin'in Beşiktaş ve Galatasaray'ın transfer listesinde olduğu iddia edildi. Siyah-beyazlıların Arthur Masuaku'dan memnun olmadığı kaydedildi. Galatasaray'ın ise Patrick van Aanholt'un yabancı olması, Kazımcan Karataş'ın da tecrübesizliği nedeniyle Caner Erkin'i gündemine aldığı belirtildi.

Caner Erkin İtalyan devine Ünlü teknik adam istedi

SARRİ ONU İSTİYOR

Corriere dello Sport'un haberine göre Lazio Teknik Direktörü Sarri, kadrosundaki eksikleri tamamlamak için sol bek arıyor ve gündeme Fatih Karagümrük'ten ayrılan Caner Erkin geldi. İtalyan ekibi bonservisi elinde bulunan Milli futbolcu ile yakından ilgileniyor.

INTER MACERASI İSTEDİĞİ GİBİ GEÇMEDİ

2016 yılında Inter'e transfer olan Caner Erkin'in İtalya macerası beklediği gibi geçmemişti. Tecrübeli sol bek Inter'de şans bulamadan Beşiktaş'a kiralanmıştı.

Haberin Devamı

ATEŞ PÜSKÜRDÜ

Inter günlerinde teknik direktörü olan Frank de Boer'un kendisine saygısızca davrandığını söyleyen Caner Erkin, "Inter'den ayrılmak istemiyordum, Roberto Mancini gidince de ayrılmak istemedim. Ama Frank de Boer'un bana karşı tavrı felaketti. Altyapıdan henüz çıkmış bir gençmişim gibi beni A takımın dışında bıraktı. Kabul edilemez bir durumdu. Mancini sezon öncesi maçlarında beni kullanmıştı, bana güveniyordu. O gidince çok üzüldüm. De Boer'dan gördüğüm tavır tamamen saygısızcaydı ve bu tavrıyla kariyerimi raydan çıkardı. "De Boer'un bana neden böyle davrandığını hiç anlamadım. İtalya'ya adım attığı ilk günden itibaren onun planlarında hiç yer alamadım. Sezon öncesi son hazırlık maçında beni oynatmadı. Antrenmanlardaki bazı çalışmalara katılmama bile izin vermedi. Takımdan ayrı çalışmak zorunda kaldım."

DEV TAKIMLARDA FORMA GİYDİ

34 yaşındaki sol bek kariyerine Manisaspor altyapısında başladı. Caner Erkin daha sonra CSKA Moskova, Galatasaray, Fenerbahçe, Inter, Beşiktaş ve Fatih Karagümrük formaları giydi. Bonservisi elinde bulunan Caner Erkin'in güncel piyasa değeri 650 bin euro olarak gösteriliyor.

Haberin Devamı