Süper Lig Caner Erkin'in Karagümrük'ten ayrılma nedeni belli oldu! Menajerinden Skorer'e özel açıklama

Caner Erkin'in Karagümrük'ten ayrılma nedeni belli oldu! Menajerinden Skorer'e özel açıklama

05.12.2022 - 12:45 | Son Güncellenme:

Fatih Karagümrük ile yollarını ayıran Caner Erkin'in kırmızı-siyahlılardan ayrılma nedeni ortaya çıktı. Erkin'in menajeri Batur Altıparmak Skorer'e özel açıklamalarda bulundu.

Caner Erkinin Karagümrükten ayrılma nedeni belli oldu Menajerinden Skorere özel açıklama

Fatih Karagümrük'te şok bir ayrılık yaşandı. Kırmızı-siyahlı kulüp Caner Erkin ile yollarını resmen ayırdı. Kulüpten yapılan açıklamada "Futbolcumuz Caner Erkin ile karşılıklı anlaşarak yollarımızı ayırmış bulunmaktayız. Kulübümüze yaptığı katkılardan dolayı Caner Erkin’e teşekkür eder, bundan sonraki kariyerinde başarılar dileriz." denildi.

Haberin Devamı

Caner Erkin'in Fatih Karagümrük ile yollarını ayırma nedeni ortaya çıktı. Yıldız oyuncunun menajeri Batur Altıparmak, transferde yaşanan son gelişmeleri Skorer'e açıkladı. İşte ayrıntılar...

Caner Erkinin Karagümrükten ayrılma nedeni belli oldu Menajerinden Skorere özel açıklama

SÜPER LİG'DE ASİST KRALI

Fatih Karagümrük'le bu sezona fırtına gibi bir giriş yapan Caner Erkin, Süper Lig'de asist krallığında zirvede yer alıyor. Yıldız oyuncu 12 karşılaşmada forma giyerken 6 asist yaptı ve bu alanda zirvede yer aldı.

Caner Erkin'i Gaziantep FK'dan Maxim 5 asistle takip ediyor. Caner Erkin'in Fatih Karagümrük'le sergilediği muhteşem performans sonrası A Milli Takım'a yeniden seçilmesi bekleniyordu fakat Stefan Kuntz tecrübeli futbolcuyu aday kadroya çağırmamıştı.

Caner Erkinin Karagümrükten ayrılma nedeni belli oldu Menajerinden Skorere özel açıklama

CANER ERKİN'DEN TEPKİ

Fatih Karagümrük formasıyla gösterdiği performansla beğeni toplayan ve eski günlerine geri dönüş sinyalleri veren Caner Erkin, Stefan Kuntz'un kendisini aday kadroya dahil etmemesine tepki göstermişti.

Haberin Devamı

Caner Erkin yaptığı açıklamada "Kariyerimin en iyi sezon açılışlarından birini yapmış, her Türk sporcu gibi milli takıma seçilme gururunu yaşamak isterken, dün haberim oluyor ki milli takımı bırakmışım. Ben milli takımı bırakmadım. Bana ihtiyaç olduğu her zaman da hizmet vermekten mutluluk duyarım. Ama üzülerek söylüyorum ki dünkü açıklamalardan anladığım kadarıyla milli takım beni bırakmış." ifadelerini kullanmıştı.

Caner Erkinin Karagümrükten ayrılma nedeni belli oldu Menajerinden Skorere özel açıklama

FATİH KARAGÜMRÜK AYRILIĞI RESMEN AÇIKLADI

Dünya Kupası için verilen arada çalışmalarını sürdüren Fatih Karagümrük'te Caner Erkin'le yollar resmen ayrıldı. Kulüpten yapılan açıklamada ise "Futbolcumuz Caner Erkin ile karşılıklı anlaşarak yollarımızı ayırmış bulunmaktayız. Kulübümüze yaptığı katkılardan dolayı Caner Erkin’e teşekkür eder, bundan sonraki kariyerinde başarılar dileriz." ifadelerine yer verildi.

Fenerbahçe’de başlayan ikinci Vitor Pereira döneminin ardından sarı lacivertli takımdan ayrılan Caner, 2021/2022 sezonunda Fatih Karagümrük’e transfer oldu. Takımdan ayrıldığı güne kadar 43 kez kırmızı siyahlı formayı sırtına geçiren tecrübeli oyuncu, kulübüne 1 gol, 10 asistlik katkı sağladı.

Haberin Devamı

Caner Erkinin Karagümrükten ayrılma nedeni belli oldu Menajerinden Skorere özel açıklama

BEŞİKTAŞ İDDİALARI

Fatih Karagümrük'ün karşılıklı anlaşarak yollarını ayırdığı Caner Erkin'in Beşiktaş'a transfer olacağı iddia edildi. Ajansspor'da yer alan habere göre Fatih Karagümrük'ten ayrılan Caner Erkin, Şenol Güneş ile bir görüşme yaptı. Habere göre Caner Erkin'in ara transfer döneminde 6 aylığına Beşiktaş forması giymesi için girişimler başladı.

İŞTE CANER ERKİN'İN KARAGÜMRÜK'TEN AYRILMA NEDENİ

Caner Erkin'in Fatih Karagümrük'le yollarını ayırma nedeni belli oldu. Skorer'in edindiği bilgiye göre Fatih Karagümrük'ün Caner Erkin'in performansından memnun kalmadığı ve bu nedenle tecrübeli futbolcuyla karşılıklı anlaşılarak yollar ayrıldı. Caner Erkin'in Dünya Kupası için verilen aranın ardından antrenmanlara gelmediği öğrenildi.

Ayrıca Fatih Karagümrük'ün karşılıklı yolların ayrılmasından önce Caner Erkin'i Galatasaray, Başakşehir ve Adana Demirspor'a önerdiği öğrenildi.

Caner Erkinin Karagümrükten ayrılma nedeni belli oldu Menajerinden Skorere özel açıklama

BATUR ALTIPARMAK'TAN SKORER'E ÖZEL AÇIKLAMA

Caner Erkin'in menajeri Batur Altıparmak, Skorer'e özel açıklamalarda bulundu. Batur Altıparmak, "Fatih Karagümrük ile karşılıklı anlaşarak yollarımızı ayırdık. Netleşen bir durum yok. Bir hafta içinde netlik kazanabilir. Hem Süper Lig hem Avrupa ihtimallerini göz önünde bulunduruyoruz. Şu anda netleşen bir transfer durumu söz konusu değil." ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

CANER ERKİN'İN KARİYERİ

Futbola Manisaspor alt yapısında başlayan Caner Erkin, Ocak 2007'de Manisaspor'dan CSKA Moskova'ya 4 milyon Euro bedelle transfer olmuştu. CSKA Moskova'dan 2009'da kiralık olarak Galatasaray'a transfer olan Caner Erkin, bir sezon sonra 2 milyon Euro bonservis bedeliyle Fenerbahçe'ye imza atmıştı. 

Fenerbahçe'de 6 sezon forma giyen Caner Erkin, 2016-2017 sezonunun başında Inter'e transfer olmuş fakat dönemin Inter Teknik Direktörü Frank de Boer ile yaşadıkları anlaşmazlık sonucunda aynı sezonun başında Beşiktaş'a transfer olmuştu.

2020-2021 sezonunun başında yeniden Fenerbahçe'ye dönen Caner Erkin, geçtiğimiz sezon Vitor Pereira'nın talebi doğrultusunda takımdan ayrılmış ve Fatih Karagümrük'e imza atmıştı.

Haberin Devamı

Caner Erkin, Fenerbahçe ile 2 Beşiktaş'la ise 1 Süper Lig şampiyonluğu yaşadı. Tecrübeli futbolcu Fenerbahçe ile 2011-2012 ve 2012-2013 sezonlarında Türkiye Kupası sevinci yaşarken 2014-2015 sezonunda Süper Kupa kazanma mutluluğu yaşadı.

Caner Erkin ayrıca CSKA Moskova'da Rusya Kupası'nı 3 kez kazandı.

Kariyerinde toplamda 548 maçta görev yapan Caner Erkin, 37 gol kaydederken 115 asist yaptı. Transfermarkt verilerine göre Caner Erkin'in piyasa değeri ise 650 bin Euro...

Caner Erkinin Karagümrükten ayrılma nedeni belli oldu Menajerinden Skorere özel açıklama