Beşiktaş Canlı yayında açıkladı! Beşiktaş'tan yeni sezonun ilk hamlesi, pazarlıklar başladı

Canlı yayında açıkladı! Beşiktaş'tan yeni sezonun ilk hamlesi, pazarlıklar başladı

14.03.2023 - 16:05 | Son Güncellenme:

Gazeteci Serdar Sarıdağ, Beşiktaş'taki son gelişmeleri Skorer TV canlı yayınında değerlendirdi. Sarıdağ, dikkat çeken açıklamalarda bulunurken siyah-beyazlı ekibin bonservisi için görüşmeler yaptığı ismi duyurdu.

Canlı yayında açıkladı Beşiktaştan yeni sezonun ilk hamlesi, pazarlıklar başladı

Süper Lig'de Başakşehir'i 2-0 mağlup eden Beşiktaş'ta yeni sezon hazırlıkları da devam ediyor. Gazeteci Serdar Sarıdağ, Skorer TV'de Nergis Aşkın'ın sorularını yanıtlarken siyah-beyazlı ekipteki son gelişmeleri de aktardı.

Haberin Devamı

Serdar Sarıdağ'ın açıklamaları şu şekilde:

'KÖTÜ OYNAMASI NORMALDİ'

"Kötü oynarken 3 puan alıyor Beşiktaş eleştiriliyor. Galatasaray 3 puan kazandığında önemli olan galibiyet deniyor. Ben oyunu beğenmedim ama Başakşehir ciddi derecede önde bastı. Başakşehir'in artık bir kültürü var. Türkiye'ye Avrupa'dan puanlar getiren bir takım. Sen Başakşehir'e 5-6 atmayı mı planlıyorsun? Son dakikaya kadar önde bastılar. Beşiktaş da yeni kurulan bir takım. Bence normaldi böyle kötü oynaması."

Canlı yayında açıkladı Beşiktaştan yeni sezonun ilk hamlesi, pazarlıklar başladı

'BİR TAKIM KAZANMIŞSA İSTEDİĞİNİ ALMIŞTIR'

"Bir takım kazanmışsa, hanesine 3 puanı yazdırmışsa istediğini almıştır. Gerisi düzelir yavaş yavaş. Galatasaray ve Fenerbahçe kötü oynayıp kazanınca 'Önemli olan 3 puan' ama 'Beşiktaş ışık vermiyor' oluyor."

Haberin Devamı

'TAYYİP TALHA'NIN DURUMU İYİ'

"Tayyip Talha'nın durumu iyi, hoca isterse haftaya oynar. Dizinde darbeye bağlı bir ödem oluştu ama o geçer."

'ABOUBAKAR'IN YERİNDE OLSAM CENK'İ BIRAKMAM'

"Ben Aboubakar'ın yerinde olsam Cenk Tosun'u bırakmam. Aboubakar'ın Başakşehir'e attığı gol öncesi Cenk ne yapmış bir baksınlar. Antalya maçında penaltı kazandırdı Cenk, atamadı ama olabilir. Birbirlerine çok katkı sağlıyorlar. Cenk giderse Aboubakar'ın verimi düşer. Şenol Güneş de kalsın demiş. Ayrıca Cenk giderse yerini de dolduramazsın. Cenk olmasaydı Aboubakar o golü atamazdı. Futbola çok farklı bakmak lazım. Cenk Tosun'la yönetim henüz masaya oturmadı. Cenk, 'Benim maaşımı iyileştirmezseniz, giderim' demiyor. Ama bunların daha iyi yönetilmesi gerekir. Bu kadar katkı vermiş, gol atmış, asist yapmış oyuncu, yedek kulübesinde oturandan az kazanır mı?"

Canlı yayında açıkladı Beşiktaştan yeni sezonun ilk hamlesi, pazarlıklar başladı

'YABANCI OYUNCULAR BU KADAR ELEŞTİRİLMİYOR'

"Kendi evlatlarını hor görme olayından gına geldi. Yedek kulübesinde oturan, hiçbir şey yapmayan, özel hayatına dikkat etmeyen, ahlaki çerçevelerin belki dışına çıkan yabancı oyuncular bu kadar eleştirilmiyor."

'KADRO VERİRSEN ŞENOL GÜNEŞ OYNATIR'

"Şenol Güneş'e doğru kadro planlaması yaparsan takımı oynatır. Kanat yok şu anda takımda. Daha önce Şenol Güneş'in kadrosunda Adriano, Babel, Quaresma vardı. Kadro ver adam yapsın. Toparlamaya çalışıyor."

Haberin Devamı

'N'KOUDOU'YA TAVSİYEM MESLEK DEĞİŞTİRSİN'

"Benim N'Koudou'ya tavsiyem meslek değiştirsin, sektör değiştirsin. Bu kadar net söylüyorum. Futbol acı çekiyior şu anda onun yüzünden. Bu kadar yetenekli bir adamın düştüğü hale bak. Ben Dele Alli'ye de aynısını öneririm. Menajerlik, antrenörlük yapabilir."

Canlı yayında açıkladı Beşiktaştan yeni sezonun ilk hamlesi, pazarlıklar başladı

'SAISS'TE NE SIKINTI VAR BİLMİYORUM'

"Saiss bence Omar Colley'den daha iyi stoper. Ama Saiss'te ne sıkıntı varsa bilmiyorum. Neden yedek kulübesine geçti bilmiyorum. Gitmek istedi olmadı transferi, kendi burada değil. Tam konsantrasyonu yok şu anda."

'AĞZIYLA KUŞ TUTSA ONUR BULUT'U GEÇEMEZ'

"Rosier ağzıyla kuş tutsa Onur Bulut'un önüne geçemez. Onur bir kere Quaresma'ya benziyor. Yandan bir profili var direkt Quaresma. Ayrıca çok disiplinli ve çalışkan. Onur'un yedeğidir artık Rosier. Kendini sorgulamalı"

'PAZARLIKLAR YAPILIYIOR'

"Masuaku için pazarlıklar yapılıyor. Beşiktaş 2.2 milyon euro satın alma mecburiyetini aşağıya çekmeye çalışıyor. 3 maç daha oynarsa madde otomatik devreye giriyor. 1,5 milyon euroya filan inerlerse, bonservisi alınır. Pazarlıklarda ne konuşuluyor bilmiyorum ama düşürülmezse masada başka bir seçenek de vardır bence. Adekugbe'yi bu yüzden almak istediler ama olmadı. Bu durum Milli arada çözülmeye çalışılacak."

Haberin Devamı

Canlı yayında açıkladı Beşiktaştan yeni sezonun ilk hamlesi, pazarlıklar başladı

'GALATASARAY ÇOK İYİ PLANLAR YAPIYOR'

"Beşiktaş mümkün olabildiğince çabuk bir şekilde Nevzat Demir Tesisleri'ni öz kaynak düzeyine bırakmalı. Bak Galatasaray yapıyor. Benim duyduğum Galatasaray'ın öz kaynak düzeyinde inanılmaz derecede yetenekli oyuncular var. Galatasaray çok iyi planlar yapıyor."

'ICARDI DE RİSKTİ'

"Dele Alli olmadı tutmadı. Icardi de bir riskti, ciddi düşüşteydi. Tabi Icardi daha garantiydi ama bu risk alınmaya değer miydi? Tabi ki alınmaya değer."

'BİRİNİN ANLATMASI LAZIM'

"Ghezzal bu maçta da oynamazsa zaten Kulübün bu sakatlıkla ilgili bir açıklama yapması gerekir bence. Bu adama ne oldu, birinin anlatması lazım."