Galatasaray Canlı yayında açıkladı! Sergio Ramos'tan Galatasaray için övgü dolu sözler

Canlı yayında açıkladı! Sergio Ramos'tan Galatasaray için övgü dolu sözler

28.08.2023 - 15:55 | Son Güncellenme:

Galatasaray'da transfer çalışmaları son hızıyla devam ediyor. Milliyet'in Galatasaray muhabiri Nevzat Dindar, sarı-kırmızılılardaki son gelişmeleri Skorer TV canlı yayınında aktardı. Dindar, Galatasaray'ın yakından takip ettiği Sergio Ramos'un transferindeki detayları da duyurdu.

Yıldız isimlerle kadrosunu güçlendiren Galatasaray'da transfer çalışmaları hız kesmeden devam ediyor. Sarı-kırmızılı ekibin transfer gündeminde ise sıcak gelişmeler yaşanıyor.

Haberin Devamı

Milliyet'in Galatasaray muhabiri Nevzat Dindar, YouTube canlı yayınında sarı-kırmızılıların transfer gündemini Nergis Aşkın'a değerlendirdi ve Sergio Ramos transferindeki detayları duyurdu.

Nevzat Dindar'ın açıklamaları şu şekilde:

GALATASARAY'A YENİ SPONSOR

"Galatasaray'ın Avrupa kupalarında omzunda Türk Hava Yolları markası olacak. Harika bir anlaşma yapıldı. Galatasaray anlaşma kapsamında 2.5 milyon dolar bir gelir elde edecek. Ama bu direkt nakit desteği olarak değil, uçuşlarda belirli indirimler olacak. Belli bir oranda maddi parta da gelir de elde edecek ama uçuşlarda yüzde 80 indirim mesela çok önemli bir detay."

'TALİSCA'YA BİR İLGİ YOK'

"Talisca ile alakalı Okan Hoca olabiliyorsa istediğini iletmişti. Ancak duruma bakıldıktan sonra Galatasaray'ın şu anda oyuncuya bir ilgisi yok. Benim aldığım bilgiye göre Galatasaray'ın Talisca'ya bir ilgisi yok. "

Haberin Devamı

Canlı yayında açıkladı Sergio Ramostan Galatasaray için övgü dolu sözler

'İLGİNÇ BİR TRANSFERE İMZA ATILABİLİR'

"Sofyan Amrabat konusunda Galatasaray, olacak gelişmelere göre değerlendirme yapıyor. Avrupa devleriyle adı geçen bir oyuncu. Galatasaray için Zaniolo da imkansızdı, o transfer gerçekleşmişti. Elbette transferin gerçekleşme olasılığı zayıf ama Manchester United ya da diğer takımlar bu transferi son ana yetiştiremezse Galatasaray ilginç bir transfere imza atabilir."

RAMOS: G.SARAY ÇOK İYİ BİR TAKIM KURDU

"Ramos-Galatasaray ilişkisi bir ay önce imkansız denilen, gerçekçi bulunmayan bir süreçteydi çünkü rakamlar çok yüksekti. Ama süreç Galatasaray'ın ödeyebileceği noktalara kadar geldi. 12 milyon eurolardan 5 milyon euro seviyelerine indi. Galatasaray bu transferi büyük ihtimal Şampiyonlar Ligi vizesi alınca açıklayacak. Ramos, 'Galatasaray gruplara kalsın buna göre cevabımı vereceğim' demişti. 'Olumlu bakıyorum, etkilendim, Galatasaray çok iyi bir takım kurdu' dedi."

Canlı yayında açıkladı Sergio Ramostan Galatasaray için övgü dolu sözler

 

'DORTMUND, GALATASARAY'IN TEKLİFİNİ REDDETTİ'

"Salih Özcan için Dortmund, Galatasaray'ın teklifini reddetti. Geçtiğimiz günlerde Galatasaray harekete geçmişti ama geri çevrildi. Dortmund kabul etseydi Salih sıcak bakıyordu."

Haberin Devamı

'OKAN BURUK İSTEMİYOR'

"Dominguez listede, Galatasaray değerlendiriyor. Ndombele de adı geçen bir isimdi ancak Okan hoca sıcak bakmıyor. Çünkü Ndombele klasik bir 8 numara, Okan Buruk da bunu istemiyor. Yeri geldiğinde 6 numara da oynayabilecek bir oyuncu istiyor. Ndidi bu anlamda daha kabul edilebilir bir tercih olur."

'TETE'Yİ İLK 11'DE BEKLİYORUM'

"Molde maçında Torreira kadroda olur. Tete'yi de ilk 11'de bekliyorum. Zaha bireysel çalışmalarını sürdürüyor, rövanş maçında yok, Ziyech'in de biraz daha bireysel antrenman yapması gerekiyor."

"Galatasaray için ciddiye alınması gereken bir karşılaşma Molde maçı. İlk maçta oyun açısından handikaplar vardı. Galibiyet golü büyük piyango oldu."