Beşiktaş Chelsea gerçeği! Beşiktaş'a FFP nedeniyle 3 oyuncu teklifi

Chelsea gerçeği! Beşiktaş'a FFP nedeniyle 3 oyuncu teklifi

11.02.2024 - 18:00 | Son Güncellenme:

Premier Lig devlerinden Chelsea'nin Finansal Fair Play (FFP) nedeniyle Beşiktaş'a 3 oyuncu önerdiği ortaya çıktı. Chelsea'nin siyah-beyazlılara teklif ettiği oyuncuların isimleri netlik kazandı.

Chelsea gerçeği Beşiktaşa FFP nedeniyle 3 oyuncu teklifi

Mauricio Pochettino yönetimindeki Chelsea'da geleceğe yatırım hamlesi olarak çok sayıda genç oyuncuyla sözleşme imzalanırken kadroda büyük bir fazlalık oluştuğu gözlemlendi. Premier Lig devinin sahibi Todd Boehley'in Finansal Fair Play (FFP) nedeniyle bazı oyuncuları göndermek istediği öğrenildi.

Haberin Devamı

Mirror'ın haberine göre; Chelsea'nin sahibi Todd Boehley, Premier Lig devini satın aldıktan sonra 1 milyar sterlinin üzerinde bir harcama yaptı. Todd Boehley'in bu harcamaları sonrası kadroda ciddi anlamda bir şişkinlik oluştuğu vurgulandı.

Chelsea'nin ara transfer döneminde bu şişkinliği azaltmak için 3 futbolcusunu Beşiktaş'a önerdiği belirtildi. ABD'li iş adamının Beşiktaş'a ilk olarak Malang Sarr'ı satın alma fırsatını sunduğu kaydedildi.

Chelsea'nin Beşiktaş'a önerdiği diğer isimlerin Deivid Washington ile Andrey Santos olduğu aktarıldı. Beşiktaş ise bu isimlerden hiçbirini ara transfer ve tescil döneminde renklerine bağlamadı.

Chelsea'nin Beşiktaş'a bonservisiyle teklif ettiği Malang Sarr bu sezon Premier Lig devinde forma şansı bulamadı. Öte yandan önerilen diğer isimlerden Deivid Washington bu sezon 2 maça çıktı ve 23 dakika sahada kaldı.

Haberin Devamı

Chelsea'nin Beşiktaş'a önerdiği Andrey Santos ise sezonun ilk yarısını Nottingham Forest'ta kiralık olarak geçidi. Brezilyalı futbolcu, Avrupa'da transfer döneminin son gününde Fransa temsilcisi Strasbourg'un yolunu tuttu.