İtalya Serie A Roma'da De Rossi'nin Angelino'ya uyarısı işe yaramadı

Roma'da De Rossi'nin Angelino'ya uyarısı işe yaramadı

11.02.2024 - 16:24 | Son Güncellenme:

Inter maçında kendi kalesine attığı golle mağlubiyette pay sahibi olan Angelino'yu, Roma teknik direktörünün maçtan önce sakin olması konusunda uyardığı ortaya çıktı.

Romada De Rossinin Angelinoya uyarısı işe yaramadı

 

Galatasaray ile yollarını ayırdıktan sonra Roma'nın yolunu tutan Angelino için yeni takımındaki serüveni pek de istediği gibi başlamadı. Serie A'da ilk olarak geçen hafta forma giyen, Cagliari karşısında görev yapan İspanyol sol bek, dün ise Inter maçına ilk 11'de başladı.

Haberin Devamı

Roma'nın kendi sahasında Inter'e 4-2 kaybettiği karşılaşmada Angelino, takımının yediği üçüncü golü kendi kalesine gönderdi. Kanattan yapılan ortayı ceza sahası içerisinde kesmek isterken ayağıyla yaptığı müdahalede topu ağlara gönderen oyuncu büyük bir üzüntü yaşadı. Milano ekibi bu golle 3-2 öne geçerken sonrasında bir gol daha bularak karşılaşmadan galip ayrıldı.

Roma teknik direktörü Daniele de Rossi'nin maçtan önce Angelino'dan sakin oynamasını istediği ortaya çıktı. Angelino maçın hemen öncesinde yayıncı kuruluşa verdiği röportajda bu durumu dile getirdi, "De Rossi benden sakin olmamı ve topla yerden oynamamı, takımın geriden çıkmasına katkı sunmamı istedi" dedi.

Yazarlar