Galatasaray Nevzat Dindar, Galatasaray'da sakatlanan Nelsson ve Kerem'in son durumunu açıkladı | Sürpriz Abdurrahim Albayrak gelişmesi

Nevzat Dindar, Galatasaray'da sakatlanan Nelsson ve Kerem'in son durumunu açıkladı | Sürpriz Abdurrahim Albayrak gelişmesi

11.02.2024 - 13:53 | Son Güncellenme:

Trendyol Süper Lig'de Başakşehir'i 2-0 mağlup eden Galatasaray şampiyonluk yarışında emin adımlarla yoluna devam etti. Milliyet Gazetesi muhabiri Nevzat Dindar, Skorer'in Instagram canlı yayınında sarı-kırmızılı kulüpteki gelişmeleri aktardı.

Trendyol Süper Lig'in 25. haftasında Galatasaray, Rams Park'ta konuk ettiği Başakşehir'i 2-0 yendi, galibiyet serisini sürdürdü. Milliyet Gazetesi Galatasaray muhabiri Nevzat Dindar sarı-kırmızılı takımda yaşanan son gelişmeleri değerlendirdi.  

Haberin Devamı

İşte Nevzat Dindar'ın sözleri: "Galatasaray'ın erken bulduğu goller, maçın çehresini değiştirdi. Başakşehir'in golü ofsayt nedeniyle VAR'dan döndü. Sarı-kırmızılı takım, Dries Mertens ve Barış Alper'in çalışkanlığının mükafatını gördü. Başakşehir maça iyi başladı. Bireysel hata gole neden oldu. Galatasaray'ın arkasında taraftar gücü var. Sarı-kırmızılı taraftarlar ağırlığını koymaya başladı. Özellikle Rams Park'ta rakipler üzerinde büyük baskı kuruluyor.

'ZAHA'NIN ORTASI YOK'

Zaha bazen saçmalayacak bazen şapkadan tavşan çıkaracak. Böyle bir oyuncu. Ortası yok. Ya siyah, ya beyaz. Yaptığı hareketler ya çok iyi çok kötü. Bu tarz oyuncular böyledir. Risk alıyor, deniyor. Bazen mutluluk yaşattığı gibi bazen acı da veriyor.

Haberin Devamı

Nevzat Dindar, Galatasarayda sakatlanan Nelsson ve Keremin son durumunu açıkladı | Sürpriz Abdurrahim Albayrak gelişmesi

'DZEKO'YA AÇILAN ALANLAR, ICARDI'YE AÇILMIYOR'

Icardi'ye istenilen pozisyonları hazırlanmıyor. Galatasaray buna göre transfer politikası izlemeliydi. Icardi'yi besleyecek oyuncular transfer edilmeliydi. Icardi, Dzeko gibi beslenmiyor. Dzeko'ya açılan alanlar, Icardi'ye açılmıyor. Transfer planlaması buna göre yapılmalıydı. Gol atamadığı için mutsuz. Gol kaçıran oyuncu da mutsuz. Bunlar aslında teknik adamların görmek istediği şeyler. Teknik adamlar hırslı oyuncu görmek ister. Kerem Aktürkoğlu'nun yaptığı asistler, bu sene yok mesela. Bunlar olsaydı, Icardi çok daha fazla gol atabilirdi.

'BARIŞ ALPER YANIYOR'

Barış Alper şu an yanıyor. İnanılmaz mücadele ediyor. Galatasaray'ın Barış'ı elinde tutması zor. Avrupa'nın majör liglerindeki iyi takımların tercih edeceği bir profil. Ekstra skor katkısı da vermeye başladı. Daha değerli hale geliyor. Barış Alper'in yaz döneminde iyi rakamlara transfer olabileceğini düşünüyorum.

Hakim Ziyech 1 ay sonra takımla çalışmalara başlar. Transfer dönemi kapandı. UEFA Avrupa Ligi'nde forma giyemeyecek.

Nevzat Dindar, Galatasarayda sakatlanan Nelsson ve Keremin son durumunu açıkladı | Sürpriz Abdurrahim Albayrak gelişmesi

'KÖHN'ÜN KADROYA ALINMASI BİR LÜTUFTU'

Köhn'e süre verilmedi. Yeni transferi taraftarlar görmek ister. Okan Buruk realist ve gerçekçi teknik direktör. Maçı yaşayan bir teknik adam, şova kaçmadı. Köhn, Avrupa listesinde de yok. Kadroya alınması da bir lütuftu. Ona ne kadar pozitif yaklaşıldığının bir göstergesi. Çünkü takımla 1 kez antrenman yaptı.

Haberin Devamı

Çağdaş Atan'ın maç sonunda Torreira'yı övmesi alışık olmadığımız hareketler. Bize Premier Lig'deki hoca-oyuncu arasındaki ilişkileri hatırlattı. Çağdaş Atan iyi yolda.

'NELSSON VE KEREM'İN DURUMU CİDDİ DEĞİL'

Nelsson sakatlandı, maçtan sonra yürümekte zorlanıyordu. Doktor Yener İnce ile konuştum. Kalçasının üzerine düştüğünü söyledi. İlk gelen bilgiler oyuncunun durumunun kötü olmadığı ve Sparta Prag maçına yetişeceği yönünde. Kerem Aktürkoğlu'nun durumu da ciddi değil. Galatasaray taraftarına buradan müjdeyi verelim.

Nevzat Dindar, Galatasarayda sakatlanan Nelsson ve Keremin son durumunu açıkladı | Sürpriz Abdurrahim Albayrak gelişmesi

'ALBAYRAK'IN YÖNETİME GİRME İSTEĞİ VAR'

Dün oynanan maç sonunda Galatasaray Başkanı Dursun Özbek'le eski yönetici Abdurrahim Albayrak'ın yan yana fotoğraflarını gördüm. Önümüzdeki günlerde konuşulacak bir mesaj. Albayrak yeni denklemde ön plana çıkacak. Dursun Özbek devam ederse Albayrak'ın yönetime girme isteği var. Bu görüntüyü mesaj olarak algılıyorum. Tabii ki Galatasaray'ın öncelikle şampiyon olması lazım."

 

 

 

 

Yazarlar