Beşiktaş Chelsea transfer etti, çalışma izni alamadı! Beşiktaş görüşmelere başladı

Chelsea transfer etti, çalışma izni alamadı! Beşiktaş görüşmelere başladı

18.02.2023 - 07:00 | Son Güncellenme:

Onur Bulut, Omar Colley ve Alexandru Maxim'i transfer eden Beşiktaş'ta kurmaylar çalışmalarına hız verdi. Siyah-beyazlılar, Chelsea'nin kısa süre önce kadrosuna kattığı ancak çalışma izni alamadığı genç yıldızı kadrosuna katmak için görüşmelerine başladı.

Chelsea transfer etti, çalışma izni alamadı Beşiktaş görüşmelere başladı

Şenol Güneş yönetimindeki Beşiktaş'ta kurmaylar son dönemde transfer çalışmalarını yoğunlaştırdı. Siyah-beyazlılar üst üste açıkladığı transferlerin ardından yeni bir hedefin peşine düştü.

Haberin Devamı

Beşiktaş'ın Chelsea'nin kısa süre önce kadrosuna kattığı ancak çalışma izni çıkmayan genç oyuncu için devrede olduğu iddia edildi. Portekiz basını transfer haberinin ayrıntılarını okuyucularına duyurdu. İşte detaylar...

5 TRANSFER YAPILDI

Beşiktaş'ta ara transfer dönemi oldukça hareketli geçti. Siyah-beyazlılar, Konyaspor'dan Amir Hadziahmetovic'i 3 milyon 200 bin euro bedelle kadrosuna kattı. Beşiktaş, Omar Colley'i transfer etmek için 2 milyon 300 bin euro bonservis bedeli ödedi. Kayserispor'dan Onur Bulut'un sözleşmesinde yer alan 1 milyon euroluk serbest kalma maddesi Beşiktaş tarafından ödendi.

Süper Lig'den çekilen Gaziantep FK'dan Alexandru Maxim sezon sonuna kadar kiralandı. Öte yandan Al Nassr ile sözleşmesini fesheden Vincent Aboubakar da Beşiktaş'a imza atan bir diğer isim oldu.

Haberin Devamı

Chelsea transfer etti, çalışma izni alamadı Beşiktaş görüşmelere başladı

6 AYRILIK YAŞANDI

Beşiktaş'ta sezon başında transfer edilen Emrecan Uzunhan, Antalyaspor'a kiralandı. Spor Toto 1. Lig ekibi Sakaryaspor, Oğuzhan Akgün'ü sezon sonuna kadar geçici olarak transfer etti. Francisco Montero satın alma opsiyonuyla birlikte Hamburg'a kiralandı. Josef de Souza'nın sözleşmesi karşılıklı anlaşma sonucunda feshedildi. Beşiktaş'tan ayrılan bir diğer isim Wout Weghorst oldu.

Haberin Devamı

ANDREY SANTOS GÜNDEMDE

Portekiz basınında yer alan habere göre; Onur Bulut, Omar Colley ve Alexandru Maxim gibi isimleri kadrosuna dahil eden Beşiktaş, Chelsea'den Andrey Santos için girişimlerine başladı.

Chelsea'nin Vasco da Gama'dan 12 milyon 500 bin euro bedelle kadrosuna kattığı Brezilyalı orta sahanın henüz çalışma izni alamadığı belirtildi. Premier Lig devinin Brezilyalı oyuncuyu bu nedenle takımdan kiralık olarak göndermeye sıcak baktığı kaydedildi.

Haberin Devamı

Chelsea transfer etti, çalışma izni alamadı Beşiktaş görüşmelere başladı

Beşiktaş'ın 18 yaşındaki orta sahayı kadrosuna dahil etmek için Chelsea ile transfer görüşmelerine başladığı vurgulandı. Siyah-beyazlıların transferde rakibinin olduğu de belirtildi.

PALMEIRAS DA DEVREDE

Brezilya Serie A ekibi Palmeiras'ın da Andrey Santos'u kadrosuna dahil etmek istediği kaydedildi. Palmeiras'ın genç oyuncuyu kadrosuna katmak için ısrarcı olduğu belirtildi.

18 yaşındaki orta sahanın Libertadores'te oynaması halinde çalışma izni belgesini alabileceği kaydedildi. Andrey Santos'un bu nedenle Palmeiras'a transfer olmak istediği ancak Beşiktaş'ın transferde daha avantajlı olduğu aktarıldı. Öte yandan siyah-beyazlıların bu transfer için tüm şartları zorlayacağı da vurgulandı.

Chelsea transfer etti, çalışma izni alamadı Beşiktaş görüşmelere başladı

BONSERVİSİNE 12.5 MİLYON EURO

Chelsea, Andrey Santos'u 6 Ocak 2023'te Vasco da Gama'dan kadrosuna dahil etti. 18 yaşındaki merkez orta saha için 12 milyon 500 bin euro bonservis bedeli ödendi. Andrey Santos, Premier Lig deviyle 30 Haziran 2030'a kadar sözleşme imzaladı. Brezilyalı orta sahanın güncel piyasa değeri 10 milyon euro olarak gösteriliyor.

Haberin Devamı

Yazarlar