Fenerbahçe Çocuğunun adını 'Alex' koydu

Çocuğunun adını 'Alex' koydu

30.01.2014 - 14:40 | Son Güncellenme:

Eskişehir'de fanatik bir Fenerbahçe taraftarı, yeni doğan bebeğine, hayranı olduğu futbolcu Alex'in adını verdi.

Çocuğunun adını Alex koydu

Özel bir firmada muhasebecilik yapan Ramiz Şengül (29) ve ev hanımı Didem Ersoy Şengül (27) çifti, 22 Ocak'ta doğan bebeklerinin ikinci adını, 2004-2012 yılları arasında Fenerbahçe'de forma giyen ve halen futbola başladığı kulüp, Coritiba'da oynayan futbolcu Alex de Souza'nın ilk adı olan "Alex" koydu.

Haberin Devamı

Nüfus kağıdında tam adı "Engincan Alex Şengül" olan bebekleriyle ilgili AA muhabirine açıklama yapan baba Ramiz Şengül, eşiyle iş yerinde tanıştıklarını ve geçen yıl evlendiklerini belirterek, "Fenerbahçe, hayatımın her zaman içindeydi, evliliğimin de içine girdi. Asla bırakmadım takımımı. Eşim bu takımı tutmasaydı yine evlendikten sonra Fenerbahçe taraftarı olurdu" dedi.

Alex'ten minik adaşına "hoşgeldin" mesajı

Hastane odasının kapısına "Aramıza hoşgeldin Engincan Alex" yazılı bir poster astıklarını ve arkadaşlarının bunu sosyal paylaşım ağları Instagram ve Twitter aracılığıyla Alex'in şahsi hesabına gönderdiklerine dikkati çeken Şengül, "Doğumundan bir gün sonra Alex, sosyal medyada şahsi Twitter ve Instagram hesabından, Türkçe olarak, "Hoş geldin yeni Alex çok mutluyum" diyerek, o fotoğrafı paylaşmış. Şu an 6 bin 643 beğeni var. Bunu gördüğümde çok şaşırdım ama hala Alex'e ulaşamıyorum. İnşallah en kısa zamanda o da bize geri dönüş yapmış olur" diye konuştu. Bebeğin annesi Didem Şengül ise eşinin bu tutkusundan zaman zaman sıkıldığını dile getirerek, "İstanbul'a gittiğimizde eşim beni bırakıp, Fenerbahçe-Lazio maçına gitti. Ben tek başıma kaldım. Tabii hoşgörüyle karşılamak zorundayım. Eşim bebeğimize 'Alex' adının verilmesini de çok istiyordu, o kararına da saygı duydum" dedi.

Yazarlar