Fransa Ligue 1 Comolli'nin takımında skandal olay! Takım arkadaşlarına borçlandı

Comolli'nin takımında skandal olay! Takım arkadaşlarına borçlandı

18.05.2023 - 18:30 | Son Güncellenme:

Fenerbahçe eski sportif direktörü Damien Comolli'nin başkanı olduğu Toulouse'da krizler devam ediyor. Takımda forma giyen Rasmus Nicolaisen, online olarak oynadığı oyun borçlarını kapamak için aldığı borçlardan dolayı başı dertte.

Comollinin takımında skandal olay Takım arkadaşlarına borçlandı

Fransa Ligue 1 ekibi Toulouse'da sorunlar bitmiyor. Son olarak Faslı oyuncusu Zakaria Aboukhlal'nin Fransa Kupası finalinde spordan sorumlu belediye başkan yardımcısına söylediği sözler tepki çekmişti. Şimdi de Rasmus Nicolaisen'ın online olarak oynadığı oyun borçlarını kapamak için takım arkadaşlarından aldığı para ile gündemde.

Haberin Devamı

SKANDAL İFADELER

Aboukhlal'nin Fransa Kupası kutlamaları sırasında kendisine daha az ses yapmasını söyleyen spordan sorumlu belediye başkan yardımcısı Laurence Arribage'ye "Bizde kadınlar erkeklerle böyle konuşamaz" şeklinde bir cevap verdiği iddia edildi.

Toulouse'dan yapılan açıklamada Zakaria Aboukhlal hakkında soruşturma başlattığını ve soruşturma sonuçlanana kadar da kendisinin takımdan ayrı çalışacağını açıkladı. kulübün yaptığı açıklama şu şekilde "RMC Sport'un Toulouse Futbol Kulübü oyuncusu Zakaria Aboukhlal hakkında yayınladığı ciddi iddialar karşısında kulübümüz iç soruşturma gerçekleştirecektir. Soruşturma sürdürülürken, bir sonraki duyuruya kadar futbolcunun kadro dışı kalacağını ve kulüpten yapılacak ikinci açıklamaya kadar konuyla ilgili herhangi bir yorumda bulunulmayacağını belirtiriz." ifadeleri kullanıldı.

Haberin Devamı

100 BİN EURO BORÇ
L'Equipe'in haberine göre online oyunları çok sevdiği ve sık oynadığı söylenen Rasmus Nicolaisen, oynadığı online oyun borçlarını kapamak için takım arkadaşları ve bazı kulüp çalışanlarından toplamda 100.000 Euro borç aldı. Ancak bazı takım arkadaşlarının Nicolaisen'ın paralarını kendilerine geri ödemediği için tartışma yaşandığı söylendi.

TEHDİT EDİLDİ
L'Equipe ayrıca bazı takım arkadaşlarının paralarını geri alamadığı için soyunma odasında tartışmaya yol açtığı ve bir çözüm bulunmadığı taktirde kendisini oynatmamakla tehdit ettiklerini ve bunu yönetime bildirdiklerini söyledi. Durumun büyümesinden dolayı kulüp başkanı araya girdi.

AVANS ALARAK BORCUNU ÖDEDİ
Kulüp başkanı Damien Comolli, olayın büyümesi üzerine araya girdi ve Rasmus Nicolaisen'a maaş avansı vermeye karar verdi. Aldığı avans sayesinde borç kapandı ve olay çözüldü.

Yazarlar