Galatasaray Dursun Özbek: Pazar günü eksiksiz olarak buradayız!

Dursun Özbek: Pazar günü eksiksiz olarak buradayız!

16.05.2024 - 22:07 | Son Güncellenme:

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek katıldığı bir söyleşide dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

Dursun Özbek: Pazar günü eksiksiz olarak buradayız

1905 Kültür Sanat ve Spor Derneği’nce düzenlenen 'Galatasaray'ın Formaları Tarihi ve Forma Tasarımı Söyleşisi', Ali Sami Yen Spor Kompleksi RAMS Park’taki Özhan Canaydın Salonu’nda yapıldı. Düzenlenen etkinliğe; Galatasaray Kulübü Başkanı Dursun Özbek, Galatasaray Divan Başkanı Aykutalp Derkan, dernek başkanı Cevat Genç ve dernek üyeleri katıldı.

Haberin Devamı

Söyleşide Galatasaray’ın forma tarihini anlatan görüntülerin yanı sıra şampiyon olmuş kadın futbol takımı, erkek sutopu takımı, kürek takımı ve amatör branşlarda başarılı olan sporculara da plaket takdim edildi. Öte yandan mimar sanatçı Rıfat Baltaoğlu’na yaptığı eserden dolayı plaket verildi.

DURSUN ÖZBEK: HERKESİN HAYAT ÇİZGİSİNDE ATATÜRK'ÜN İZİ VAR

Düzenlenen etkinlikte konuşan Galatasaray Kulübü Başkanı Dursun Özbek, mimar sanatçı Rıfat Baltaoğlu’nun yaptığı eserden çok etkilendiğini belirterek şu ifadelerde bulundu:

“Çok etkilendiğim bir eser, müzemizde en iyi yere koymayı düşünüyoruz. Atatürk'ün Türkiye Cumhuriyeti vatandaşları ve dünya için önemini anlatmaya gerek yok. Herkesin takdir ettiği, herkesin nasıl bir önder olduğunu bildiği herkesçe malum. Herkesin hayat çizgisinde Atatürk'ün izi var.”

Haberin Devamı

“PAZAR GÜNÜ EKSİKSİZ OLARAK BURADAYIZ”

Şampiyonluklar için gururlandıklarını ifade eden Özbek, “Hepimizin koltukları kabardı, şampiyon olan genç kardeşlerimizle gururlandık. Başkanları olarak yönetim kurulum adına hepsine teşekkür ediyorum. Pazar günü eksiksiz olarak buradayız. Yarın 17 Mayıs, UEFA Kupası kutlamamız var. Önümüzdeki sezonu açacağımız yer Kemerburgaz tesislerimiz. Hazırlıklarımız son aşamaya geldi. Orada piknik düzenledik. Orada yeni evimizde buluşmak üzere hepinizi yarın oraya bekliyoruz” diyerek sözlerini noktaladı.