İtalya Serie A Eljif Elmas sahneye çıktı, Napoli 3 puanı kaptı

Eljif Elmas sahneye çıktı, Napoli 3 puanı kaptı

12.11.2022 - 20:33 | Son Güncellenme:

İtaya Ligi'nde Dünya Kupası arası öncesinde Napoli hata yapmadı ve Udinese'yi 3-2 ile geçti. Eljif Elmas maçta öne çıkan isimlerden oldu.

Eljif Elmas sahneye çıktı, Napoli 3 puanı kaptı

İtalya Ligi'nde lider Napoli ile Udinese karşı karşıya geldi. Luciano Spalletti yönetimindeki Napoli maçı 3-2 kazanarak araya mutlu girdi.

Haberin Devamı

Napoli'ye galibiyeti getiren golleri 15. dakikada Victor Osimhen, 31. dakikada Piotr Zielinski ve 58. dakikada Eljif Elmas kaydetti. Fenerbahçe'den transfer Eljif Elmas ilk golde de asist yaparak, maçın öne çıkan isimlerinden oldu. Konuk ekip Udinese'nin golleri 79. dakikada Ilija Nestorovski ve 82. dakikada Lazar Samardzic'ten geldi.

Ev sahibi Napoli'de Fenerbahçe'den bir başka transfer Kim Min-Jae maça ilk 11'de başladı ve 90 dakika sahada kaldı. Bu galibiyetin ardından ligde son 11 maçından galibiyetle ayrılan lider Napoli 41 puanla Dünya Kupası arasına girdi. Altı maçtır kazanamayan ve üç maç sonra kaybeden Udinese 24 panda kaldı. Dünya Kupası'nın ardından Napoli, Inter'e konuk olacak. Udinese, Empoli'yi ağırlayacak.

Haberin Devamı

ELJİF ELMAS NAPOLİ KARİYERİ

23 yaşındaki genç futbolcu, Napoli forması ile toplam 20 maça çıktı. Söz konusu maçlarda 3 kez rakip kaleleri sarsmayı başardı. Bunun yanında 1 kere takım arkadaşlarına gol pası verdi. Eljif Elmas'ın güncel piyasa değeri 23 milyon euro olarak gösteriliyor.