Basaksehir Emre Belözoğlu, gazeteciyle tartıştı: Kapatacaksın

Emre Belözoğlu, gazeteciyle tartıştı: Kapatacaksın

08.11.2022 - 08:25 | Son Güncellenme:

Spor Toto Süper Lig'de Başakşehir ve Hatayspor karşı karşıya geldi. 3-3 biten mücadele sonrasında Başakşehir Teknik Direktörü Emre Belözoğlu basın toplantısında gazeteciyle tartıştı.

Emre Belözoğlu, gazeteciyle tartıştı: Kapatacaksın

Hatayspor, Spor Toto Süper Lig'in 13. haftasında Başakşehir ile karşı karşıya geldi. Zorlu müsabaka Yeni Hatay Stadyumu'nda oynandı. Mücadele 3-3 sona erdi. Mücadelenin ardından Emre Belözoğlu basın toplantısında gazeteciyle tartışma yaşadı.

Haberin Devamı

Karşılaşmada atılan gollerde yapılan bireysel hatalar dikkat çekti. Hatayspor'un golleri; 12. dakikada Bertuğ Özgür Yıldırım, 75. dakikada Ayoub El Kaabi ve 81. dakikada Ze Luis'ten gelirken Başakşehir'in gollerini; 60. dakikada Bertrand Traore, 65. dakikada Danijel Aleksic ve 90+1. dakikada Serdar Gürler kaydetti.

İç sahadaki yenilmezlik serisini 3 maça çıkaran Hatayspor, 12. maçı sonunda 11 puana yükselirken deplasmanda üst üste 2. maçında puan kaybı yaşayan Başakşehir ise 12 maç sonunda 24 puana ulaştı.

Emre Belözoğlu, gazeteciyle tartıştı: Kapatacaksın

MAÇTA BİR İLK YAŞANDI
Emre Belözoğlu yönetimindeki Başakşehir, Süper Lig'de çıktığı 42 maç sonra ilk kez bir maçta 3 gol yedi. Opta'nın verilerine göre; Volkan Demirel, Süper Lig'de Emre Belözoğlu'nun çalıştırdığı bir takım karşısında üç gol sevinci yaşayan ilk teknik direktör oldu.

Haberin Devamı

"GELDİĞİMDEN BERİ EN KÖTÜ OYNADIĞIMIZ İLK YARIYDI"
Başakşehir Teknik Direktörü Emre Belözoğlu, mücadele sonrası basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. Belözoğlu, berabere bittiği için de mutlu olmadığını belirterek, “Bizim için 24. maç. Hem ligde hem Avrupa kupalarında iyi giden bir süreç vardı. 14-15 ay önce bu göreve geldiğimizden bugüne kadar gördüğüm en kötü ilk yarıyı oynayan takım vardı kendi adımıza. Söyleyebileceklerim bugün kazanan kaybeden kim varsa bizim adımıza ilk yarı kötü, ikinci yarı yaptığımız hamleler doğru hamleler oldu. Giren arkadaşlar katkı verdi. Berabere bittiği için de mutlu olduğumu söyleyemem. Yapmamız gereken bundan daha iyi oyunlar oynamak. Yapabilecek gücümüz de var” dedi.

Emre Belözoğlu, gazeteciyle tartıştı: Kapatacaksın

GAZETECİ İLE TELEFON TARTIŞMASI
Basın toplantısı sırasında, bir gazetecinin telefonuna gelen mesaj sesine sinirlenen Belözoğlu, açıklamasının sonunda kendisini çeken bir gazeteciye tepki göstererek, tartışma yaşadı.

"O ZAMAN KAPATACAKSIN"
Toplantı esnasında mesaj sesi geldiğini söyleyerek duruma tepki gösteren Belözoğlu, 'Telefon hala çalıyor' dedi. Ön taraftarki gazetecinin 'Niye bu kadar abartıyorsunuz?' sözüne sinirlenen Belözoğlu "Bir şey abarttığımız yok kardeşim" karşılığını verdi. Daha sonra o anları kaydeden gazeteciye "Beni niye çekiyorsun sen?" dedi. Gazetecinin 'Ben görevimi yapıyorum' yanıtı üzerine Belözoğlu, 'O zaman telefonunu kapatacaksın' diyerek bağırdı.

Haberin Devamı

Yazarlar