Turkish Airlines Euroleague Ergin Ataman'ın Panathinaikos'u durmuyor! Fenerbahçe efsanesine teklif

Ergin Ataman'ın Panathinaikos'u durmuyor! Fenerbahçe efsanesine teklif

19.07.2023 - 11:00 | Son Güncellenme:

Turkish Airlines EuroLeague'de iddialı bir kadro kurmak için transfer bombalarını art arda açıklayan Ergin Ataman yönetimindeki Panathinaikos, gözünü kararttı. Yunan ekibinin Fenerbahçe efsanesine teklif götürdüğü iddia edildi. İşte ayrıntılar...

Ergin Atamanın Panathinaikosu durmuyor Fenerbahçe efsanesine teklif

Turkish Airlines EuroLeague'de şampiyonluk hedefleyen Ergin Ataman yönetimindeki Panathinaikos, transferde bir bombaya daha hazırlanıyor. Bu sezon kadrosuna kattığı yıldızlarla gündemi sarsan Yunan ekibi için flaş bir iddia daha gündeme geldi.

Haberin Devamı

YILDIZLARI TAKVİYE ETTİLER

Euroleague'de bu sezon şampiyonluk hedefleyen Panathinaikos kadrosunu yıldız isimlerle güçlendirdi. Yunanistan ekibi, Avrupa'da transferin gözde isimlerini kadrosuna kattı. Panathinaikos şu ana kadar, Luca Vildoza, Mathias Lessort, Kostas Antetokounmpo, Dimitris Moraitis, Ioannis Papapetrou ve Jerian Grant'i kadrosuna dahil etti.

SLOUKAS TRANSFERİ OLAY YARATTI

Panathinaikos, ezeli rakibi Olympiacos'tan ayrılan Kostas Sloukas'ı renklerine bağlayarak da gündemi sarstı. Olympiacos taraftarları sosyal medyadan Yunan oyun kurucuya adeta ateş püskürdü. Kostas Sloukas'ın Panathinaikos'tan 3 yıllık kontrat için toplam 10 milyon dolar alacağı belirtildi.

Ergin Atamanın Panathinaikosu durmuyor Fenerbahçe efsanesine teklif

EUROLEAGUE'DE FİKSTÜR BELLİ OLDU

Haberin Devamı

Turkish Airlines EuroLeague'de 2023-2024 sezonunun fikstürü belli oldu. Avrupa’nın 1 numaralı organizasyonunda ilk hafta dev bir derbiye sahne olacak. 6 Ekim Cuma günü Ergin Ataman'ın çalıştırdığı Panathinaikos sahasında ezeli rakibi Olympiacos'u konuk edecek.

Sezon öncesinde Yunan oyun kurucu Kostas Sloukas'ın Olympiacos'tan ayrılarak Panathinaikos'a imza atması büyük olay yaratmış ve iki ezeli rakibi karşı karşıya getirmişti.

YILDIZ BASKETBOLCUYLA GÖRÜŞMELER BAŞLADI

Eurohoops'ta yer alan habere göre Turkish Airlines EuroLeague’de transfer çalışmalarına hız kesmeden devam eden Panathinaikos, forvet pozisyonu için Toko Shengelia’yı listenin başına aldı.

Ergin Atamanın Panathinaikosu durmuyor Fenerbahçe efsanesine teklif

MENAJERİYLE TEMASA GEÇİLDİ

Geçen sezonun ortasında yıldız basketbolcuyu kadrosuna katan Virtus Bologna, Shengelia'nın kontratını karşılayamıyor. Bu gelişmenin ardından Ergin Ataman yönetimindeki 31 yaşındaki basketbolcunun menajeriyle temasa geçti.

Eğer Toko Shengelia, iki milyon euro maaşını karşılayacak bir takım bulursa Virtus ayrılığa sıcak bakıyor.

FENERBAHÇE EFSANESİNE DE TEKLİF GÖTÜRÜLDÜ

Panathinaikos, Shengelia'nın yanı sıra pota aldı için Fenerbahçe'de uzun yuıllar forma giyen ve taraftarların gönlünde taht kuran Jan Vesely için harekete geçti.

SDNA'da yer alan habere göre Panathinaikos, Jan Vesely'e 2 yıl için 4 milyon euro ve kulübü Barcelona'ya 1 milyon euro teklif etti. Barcelona bu teklifi reddetti ve 33 yaşındaki uzunu takımda tutacağını Atina ekibine iletti.

Haberin Devamı

Jan Vesely, Barcelona'ya transfer olmadan önce uzun yıllar Fenerbahçe forması giymiş ve EuroLeague şampiyonluğunun önemli oyuncuları arasında yer almıştı. Sarı-lacivertli taraftarlar da tecrübeli oyuncuya şarkı bestelemişti.

Ergin Atamanın Panathinaikosu durmuyor Fenerbahçe efsanesine teklif

Yazarlar