İngiltere Premier Lig Erik ten Hag'dan Andre Onana cevabı! Galatasaray maçı yorumu

Erik ten Hag'dan Andre Onana cevabı! Galatasaray maçı yorumu

01.12.2023 - 23:12 | Son Güncellenme:

Premier Lig'de Newcastle United ile karşı karşıya gelecek Manchester United'da teknik direktör Erik ten Hag açıklamalarda bulundu. Hollandalı teknik direktör, Galatasaray maçına dair konuştu. Andre Onana'yla ilgili soruya Erik ten Hag'ın verdiği cevap dikkat çekti.

Erik ten Hagdan Andre Onana cevabı Galatasaray maçı yorumu

Manchester City Teknik Direktörü Erik ten Hag, suskunluğunu bozdu. Hollandalı teknik direktör, UEFA Şampiyonlar Ligi'nde Galatasaray ile oynadıkları maça dair gelen soruyu cevapladı.

Haberin Devamı

Galatasaray maçını değerlendiren Erik ten Hag, "Çarşamba günü çok iyi oynadık, Kopenhag ve Bayern Münih maçlarında da aynı şekilde. Ama bazı şeyleri daha iyi yapmamız gerekiyor. Bireysel hataları, geçiş hücumlarını ortadan kaldırmalıyız. Bunları çözebiliriz. Eğer iyi oynamasaydık, o zaman daha çok endişelenirdim" dedi.

Erik ten Hagdan Andre Onana cevabı Galatasaray maçı yorumu

Andre Onana'nın performansına dair gelen soruya Erik ten Hag şu cevabı verdi: "Eğer iyi analiz ederseniz, istatistiklere göre Premier Lig'in en iyi ikinci kalecisi olduğunu görürsünüz. İyi gidiyor ama Şampiyonlar Ligi'nde bazı hatalar yaptığını biliyor ancak ilk beş ayın tamamında iyi iş çıkardı. Kötü performansların ardından nasıl tepki verdiğini gördünüz. O güçlü bir karakter ve bunun üstesinden gelecektir."

Haberin Devamı

Newcastle United ile oynayacakları maça dair konuşan Erik ten Hag, "Onlara gerçekten saygı duyuyorum. Karşılaşması zor bir takım ama onlara karşı oynamayı seviyorum. Elimizden gelenin en iyisini yapmalıyız çünkü oyun tarzları çok organize" ifadelerini kullandı.