Futbol Ertelenen Altınordu-Fenerbahçe maçı ne zaman oynanacak?

Ertelenen Altınordu-Fenerbahçe maçı ne zaman oynanacak?

05.01.2015 - 14:30 | Son Güncellenme:

Altınordu Fenerbahçe maçı neden ertelendi? Ziraat Türkiye Kupas E Grubu'da oynanması beklenen Altınordu-Fenerbahçe karşılaşması ne zaman oynanacak?

Ertelenen Altınordu-Fenerbahçe maçı ne zaman oynanacak

Altınordu Fenerbahçe maçı neden ertelendi? Ziraat Türkiye Kupas E Grubu'da oynanması beklenen Altınordu-Fenerbahçe karşılaşması yoğun yağış sebebiyle ileri bir tarihe ertelendi. Fenerbahçe'nin, Ziraat Türkiye Kupası'nda Altınordu ile oynayacağı maç öncesi zemin krizi yaşandı, maç ertelendi. Mücadelenin hakemi Volkan Bayarslan son olarak yaptığı kontrolün ardından mücadelenin ileri bir tarihe ertelendiğini açıklamıştı

Ziraat Türkiye Kupas E Grubu'da oynanması beklenen Altınordu-Fenerbahçe karşılaşması yoğun yağış ve zeminin bozulması nedeniyle hakem Volkan Bayarslan ve Federasyon temsilcileri tarafından ileri bir tarihe ertelenmişti. Altınordu Teknik Direktörü Hüseyin Eroğlu ertelenme kararının alınmasının ardından bir açıklama yaptı. Eroğlu, ' Maçın ertlenemesi her iki takım için iyi oldu. Ağarlaşan zeminde futbol oynamak oyuncularda sakatlığa sebep olabilirdi. Biz ve Fenerbahçe de 18 Ocak tarihinde bu maçı oynamak istediğimizi bildirdik. Bu karar iki takım içinde hayırlı oldu" dedi.

Her iki takımın 18 Ocak tarihinde maçı oynamak istemelerini bildirmelerine karşın son sözü TFF söyleyecek.

TFF'DEN AÇIKLAMA GELDİ
Kar yağışı ve saha şartları nedeniyle ertelenen Altınordu-Fenerbahçe maçının tarihi, önümüzdeki günlerde belli olacak.

Türkiye Futbol Federasyonu'ndan yapılan açıklamada, ertelenen maçın yeni tarihi konusunda "Meteoroloji yetkilileri ve hakem Volkan Bayarslan ile yapılan görüşmeler sonucu, elverişsiz hava koşullarının yarın da devam edeceği anlaşılmış olup, müsabakanın oynanacağı tarih ve saati önümüzdeki günlerde federasyonumuz tarafından kamuoyuyla paylaşılacaktır" bilgisine yer verildi.