İspanya La Liga Eski Barcelonalı Rolon trafik kazasında hayatını kaybetti! Kulüpten açıklama

Eski Barcelonalı Rolon trafik kazasında hayatını kaybetti! Kulüpten açıklama

15.05.2022 - 23:29 | Son Güncellenme:

Barcelona'nın eski futbolcusu Maximiliano Rolon'dan geçirdiği trafik kazası sonrası hayatını kaybetti. Kazayla ilgili acı gerçek ortaya çıkarken Barcelona'dan açıklama geldi.

Eski Barcelonalı Rolon trafik kazasında hayatını kaybetti Kulüpten açıklama

Barcelona'nın eski futbolcusu Maximiliano Rolon'dan geçirdiği trafik kazası sonrası hayatını kaybetti. Sport'ta yer alan habere göre Maximiliano Rolon, Arjantin'de geçirdiği trafik kazası sonrası kardeşi ile birlikte hayatını kaybetti.

Haberin Devamı

İKİZİ İLE BİRLİKTE HAYATINI KAYBETTİLER
2010-2016 yılları arasında Barcelona altyapısında top koşturan Rolon, Al Diwaniya'dan ayrıldıktan sonra bir kulüple anlaşma sağlamadı. Arjantin'de geçirdiği trafik kazasında hayatını kaybeden genç oyuncunun yanında ise ikiz kardeşi Ariel'in de olduğu açıklandı. Kazada ikizi ile birlikte hayatlarını kaybettiler.

Eski Barcelonalı Rolon trafik kazasında hayatını kaybetti Kulüpten açıklama

BARCELONA'DAN PAYLAŞIM
İspanyol kulübü yaptığı paylaşımda "Maxi Rolon'un ölümü karşısında dehşete düştük. En derin taziyelerimizi ifade ediyor ve ailesine tam destek gönderiyoruz. Huzur içinde yatsın" dedi.

BARCELOAN ALTYAPISINDA OYNADI
19 Ocak 1995 yılında Arjantin'in Rosario bölgesinde dünyaya gelen Rolon, futbol hayatına Barcelona Gençler Lujan kulübünde başladı. Daha sonra Barcelona altyapısına transfer oldu. 4 yıl boyunca Kalatanların altyapısında forma terleten Rolon, daha sonra Barselona B takımından Santos'a transfer oldu .1 Yıl Brezilya ekibinde forma giyen Rolon daha sonra tekrardan İspanya yolunu tutarak CD Lugo takımına transfer oldu. Rolon oynadıkları takımda beklenenleri veremedikten sonra sırasıyla Arsenal Sarandí, Coquimbo Unido, Pubilla Casas, Fuerza Amarilla, Kulüpsüz kaldıktan sonra Al-Diwaniya'ya transfer oldu. Kariyerinde ise son olarak Al-Diwaniya forması giymiş oldu. Genç oyuncu geçen sezondan bu yana ise bir kulüpte forma giymedi.

Haberin Devamı

Kariyerinde 50 maçta forma giyen Rolon, 5 gol ve 3 asist katkısı verebildi. Toplam futbol sahalarında ise 2.590 dakika yer aldı.