Fenerbahçe Eski Beşiktaşlı, Fenerbahçe yolunda! Transfer görüşmeleri başladı

Eski Beşiktaşlı, Fenerbahçe yolunda! Transfer görüşmeleri başladı

17.12.2023 - 19:11 | Son Güncellenme:

Fenerbahçe'de transfer çalışmalarına hız veren kurmayların flaş bir hamlede bulunduğu iddia edildi. Sarı-lacivertlilerin, Beşiktaş'ın eski yıldızı ile görüşmelerde bulunduğu belirtildi.

Eski Beşiktaşlı, Fenerbahçe yolunda Transfer görüşmeleri başladı

Konferans Ligi ve Süper Lig'de sezon sonu şampiyonluk hedefleyen Fenerbahçe'de kurmaylar transfer çalışmalarını hızlandırdı. Savunma hattına ve orta saha kurgusuna birer takviyede bulunmayı hedefleyen Fenerbahçe'nin Michy Batshuayi'nin olası vedası nedeniyle forvete de transfer planladığı iddia edildi.

Haberin Devamı

Sarı-lacivertlilerin bu doğrultuda gündemine aldığı isim dikkat çekti. Süper Lig devinin, Beşiktaş'ın eski futbolcusu için görüşmelere başladığı aktarıldı. Sabah'ın haberine göre; Fenerbahçe, Hoffenheim forması giyen Wout Weghorst'u transfer gündemine dahil etti.

Bonservisi Burnley'de bulunan ve Hoffenheim'da kiralık olarak forma giyen Hollandalı santrforun ara transfer döneminde Almanya'dan ayrılmak istediği belirtildi. Sarı-lacivertli idarecilerin bunu fırsat olarak gördüğü ve harekete geçtiği aktarıldı.

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç ve kurmaylrının hem Hoffenheim hem de Burnley cephesiyle görüşmelerde bulunduğu vurgulandı. Sarı-lacivertlilerin bu transferde anlaşmaları sağlaması halinde Michy Batshuayi'nin ara transfer döneminde takımdan ayrılmasına izin vereceği belirtildi.

Haberin Devamı

Hoffenheim'da kısa süre önce adduktor bölgesinde lif yırtılması yaşayan Wout Weghorts'un 31 Aralık'ta sahalara geri döneceği vurgulandı. Fenerbahçe'nin oyuncunun sağlık raporlarını imza öncesi detaylı olarak inceleyeceği kaydedildi.

Wout Weghorst bu sezon Hoffenheim formasını 14 resmi maçta giydi. 31 yaşındaki santrfor bu karşılaşamalarda 4 gol attı ve 1 asist üretti. Burnley'le sözleşmesi 30 Haziran 2025'te sona erecek Wout Weghorst'un güncel piyasa değeri 9 milyon euro.

DETO altyapısında futbola başlayan Wout Weghorst daha sonra Willem II, FC Emmen, Heracles Almelo, AZ Alkmaar, Wolfsburg, Beşiktaş ve Manchester United formaları giydi. Hollanda Milli Takımı'nda 29 maçta şans bulan Wout Weghorst, 8 gol sevinci yaşadı.