Galatasaray Eski Beşiktaşlı, Galatasaray'ın kapısından dönmüş! Temsilcisi itiraf etti

Eski Beşiktaşlı, Galatasaray'ın kapısından dönmüş! Temsilcisi itiraf etti

06.03.2024 - 18:46 | Son Güncellenme:

Galatasaray'ın sezon başında sürpriz bir transfer yapabileceği ancak son anda gerçekleşmediği aktarıldı. Sarı-kırmızılıların gündemine gelen yıldız oyuncunun Türkiye temsilcisi çarpıcı ifadeler kullandı.

Eski Beşiktaşlı, Galatasarayın kapısından dönmüş Temsilcisi itiraf etti

Okan Buruk yönetimindeki Galatasaray'ın sezon başında Beşiktaş'ın eski yıldızını renklerine bağlayabileceği ortaya çıktı. Sarı-kırmızılılarda teknik heyet ve idarecilerin transfere sıcak baktığı ancak son anda gerçekleşmediği öğrenildi.

Haberin Devamı

Beşiktaş'ın eski futbolcusu Wout Weghorts'un Türkiye temsilcisi Mithat Halis, Hollandalı santrforun Galatasaray'ın kapısından döndüğünü açıkladı. Radyospor'a konuşan Mithat Halis şu ifadeleri kullandı:

"Wout Weghorst defansif yönü yüksek forvetlerden bir tanesidir. Ben Galatasaray'la konuştum. Onlara 'Zaha ve Tete'yi' almayın, 'Weghorst'u alın, sorun yaşamayın' dedim. Weghorst hem Icardi'nin yerini doldururdu hem de 10 tane Zaha, 20 tane Tete ederdi. Okan Buruk'la bu durumu birebir konuştum, yardımcılarıyla konuştum. Galatasaraylı yöneticilerle konuştum. Weghorst'la ilgili hepsi olumluydu. Ama son anda Zaha'yı, Tete'yi aldılar."

31 yaşındaki santrfor bu sezon Hoffenheim'da 22 maça çıktı. Wout Weghorst bu karşılaşmalarda 5 gol attı ve 1 asist üreti. Hoffenheim'da kiralık olarak oynayan Wout Weghorst'un Burnley ile olan sözleşmesi 2025'te sona erecek.

Haberin Devamı

31 yaşındaki forvetin güncel piyasa değeri 9 milyon euro. DETO altyapısında yetişen Wout Weghorst daha sonra Willem II, Emmen, Heracles Almelo, AZ Alkmaar, Wolfsburg, Beşiktaş, Manchester United ve Hoffenheim'da oynadı.

31 yaşındaki santrfor Hollanda Milli Takımı'nda 29 maça çıktı. Wout Weghorts bu karşılaşmalarda 8 kez rakip fileleri havalandırdı.